Георги Семерджиев, който помете фатално две млади жени (на 21

...
Георги Семерджиев, който помете фатално две млади жени (на 21
Коментари Харесай

С полицайка на предната седалка: Семерджиев ударил кола в деня, преди да убие двете момичета

Георги Семерджиев, който опустоши съдбовно две млади дами (на 21 и 26 г.) на 5 юли, е взел участие в леко ПТП предходния ден - на четвърти. Това стана ясно през днешния ден от показанията на млада свидетелка, която се возела в прословутия му джип Audi SQ7.

Тя описа пред съда, че във въпросния ден се возели, отишли до " Ринг мол " (при Околовръстния път и разклона за Бистрица), а после, до момента в който се возели по Околовръстното, леко забърсали различен автомобил. 

ПТП-то не било съществено, само че неуспелият футболст въобще не спрял. На въпрос - бързо ли е карал, тя сподели, че " нали знаете, че новите коли не тресат " и не можела да прецени с каква скорост са.

Макар да има няколко други обвинявания - за бягство дрогиран в Студентски град, за каране с подправена брошура, с подправени номера и за владеене на опиати - Семерджиев няма обвиняване за този лек случай.

По-интересно е друго - свиделката сподели, че при въпросното леко ПТП на предната седалка Семерджиев е возел - очевидно близката си другарка Симона Радева. Самата свидетелка била откъм гърба.

Доскоро Радева бе служител на реда в 4-о районно управление (на МВР), а въпреки да твърди, че напълно незадълбочено го е познавала, към този момент се потвърждава, че тя е съдействала на Семерджиев да вземе стълба и да се укрие в нощта след случая.

Това изяснява и слуховете, които се появиха незабавно след съдбовната злополука - че Семерджиев е возел на предната седалка близката си полицайка. Най-вероятно просто са " преплетени " двете случки.

Друг прелюбопитен очевидец в Софийски градски съд бе юноша от автосервиз, който е поддържал аудито на Семерджиев. Той съобщи малко шокиращо за всеки " естествен " водач - че той сменял накладки всеки месец.

На въпрос - това обикновено ли е, той сподели: " Ами, не! "

Прокуратурата попита: това значи ли, че Семерджиев е карал бясно и неразумно по принцип, само че арбитър Стефан Милев го прекъсна, че това към този момент са изводи, а не са обстоятелства.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР