Георги Семерджиев е премазал двете момичета с включена полицейска лампа

...
Георги Семерджиев е премазал двете момичета с включена полицейска лампа
Коментари Харесай

Георги Семерджиев към полицаи: Не ме занимавайте с глупости, ще си карам, както си искам

Георги Семерджиев е премазал двете девойки с включена полицейска лампа в злополуката на 5 юли на столичния бул. “Черни връх ”. Това излиза наяве от обвинителния акт, който Софийската градска прокуратура внесе в съда предходната седмица.

Само 26 дни преди злополуката Семерджиев бил спрян за инспекция. Мъжът карал същия черен джип “Ауди Q7 ” в Студентски град. Той бил с негова позната. Карал бързо, което направило усещане на служителите на реда. Освен това всичките му стъкла били облепени с черно фолио. Това е неразрешено по закон, може единствено задните. Когато спрял, осъжданият за разпространяване на дрога Семерджиев се държал безочливо с униформените, посочило следствието на градската прокуратура и националното разследване. Категорично отказал да смъкна фолиото.

Не ме занимавайте с нелепости, ще си карам както си желая, показал някогашният футболист.

На място дошъл и екип на Пътна полиция, който тествал Семерджиев за алкохол. След като дал негативна проба, мъжът почнал да заплашва служителите на реда. Тогава им дал телефона си и ги карал да приказват с техни шефове, плашил ги, че ще имат проблеми. Те обаче отказали и го тествали за дрога. Уредите отчели приложимост на амфетамин и метамфетамин. Тогава служителите на реда взели книжката му. Тя сякаш била от Швейцария. Ментето било толкоз неприятно, че даже името на Семерджиев било сбъркано - на лицевата част пишело GEORGI, а на гърба му - GORGI, се схванало по време на следствието. Полицаите пробвали да задържат Семерджиев, той помолил да дадат ключа от колата на приятелката му, с цел да я откара. След като тя го взела, пробвали да му сложат белезници. Пречели им гривните и часовникът му, по тази причина той изискал да ги остави в колата, а те се съгласили. Тогава той съумял да грабне още веднъж ключа, качил се в джипа и избягал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР