Георги Русев се присъедини официално към ЦСКА 1948.Нападателят подписа с

...
Георги Русев се присъедини официално към ЦСКА 1948.Нападателят подписа с
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 представи младежки национал

Георги Русев се причисли публично към ЦСКА 1948.

Нападателят подписа с „ алените “ след сериозен интерес към привличането му от няколко български клуба. Все отново ЦСКА 1948 бе най-настоятелен и предложи най-хубава оферта за бъдещето на 22-годишния атакуващ футболист.

Русев до неотдавна беше част от Септември (София), където направи усещане със мощните си изяви. Преди това в юношеската си кариера е обличал екипите на дубъла на испанския Хетафе, на юношите на Елче и на софийската школа – ДИТ София.

Има мачове за две възрасти на българския народен тим – до 19 години и до 21 години. Крилото е следващият млад роден играч, който ускорява конкуренцията в състава на старши треньора Красимир Балъков.

„ Изключително съм благополучен, че имам опцията да играя за ЦСКА. Трансферът стана факт бързо. Не лиши доста време на двата клуба да се схванат. Голяма чест е за мен, всеки знае какво съставлява ЦСКА за България. Надявам се с моето показване да оказа помощ на тима да реализира задачите си през този сезон. С оглед на отбора и футболистите в него съгласно мен упоритостите би трябвало да са огромни. В ЦСКА постоянно би трябвало да бъде по този начин. Вярвам, че с работа и добър колектив може да бъде реализирано всичко. Искам да съм жив и здрав, тимът да има шанс, другите момчета да са здрави също “, съобщи Русев при представянето си като нов футболист на ЦСКА 1948.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР