Георги Попов може да развали джирото или да прехвърли акциите

...
Георги Попов може да развали джирото или да прехвърли акциите
Коментари Харесай

Тодор Батков разкри кой е собственик на акциите на Левски

Георги Попов може да скапе джирото или да трансферира акциите на обещано лице. Попов може да трансферира акциите и на сдружението на клуба. Според мен Попов още е притежател на "Левски ". Това съобщи пред "Беновска пита " по Канал 3 Тодор Батков, екссобственик на ФК "Левски ".

"Аз дремя умерено, никой не съм окрал и предал ", отговори Батков на въпрос за предприемача Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

"Призовавам Попов да довърши задачата си и да излезе с чест, както и Божков, и да джиросат акциите ", сподели още той.

"Призовавам и последователите за още едно изпитание за финансово подкрепяне на клуба ", добави някогашният притежател на "Левски ".

"Дефакто Попов и Божков ги няма. Нека Борисов да предприеме деяние и да подкрепи "Левски ", прикани Тодор Батков.

Припомняме, че единствено преди дни предприемачът Васил Божков разгласи, че трансферира акциите на ПФК "Левски " на премиера Бойко Борисов. Журналистът Сашо Диков, в ролята си на пощальон на Божков, персонално опита да съобщи на Борисов акциите, само че министър председателят ги отхвърли.

Срещу Васил Божков са повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди. Веднага след първото обвиняване Божков изчезна. Малко по-късно се разбра, че той е в Обединените Арабски Емирства - Дубай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР