Георги Петков продължава да играе. Продължава и да прави своите

...
Георги Петков продължава да играе. Продължава и да прави своите
Коментари Харесай

Клоунадата Георги Петков

Георги Петков продължава да играе. Продължава и да прави своите коронни номера в дребното мачове, в които се появява. Роденият в Пазарджик пазач, който през март навърши 47 години, от дълго време е в българския футбол, само че наред с триумфите му, той ще бъде запомнен и с тарикатските и провокиращи осъществявания на тревното покритие.

Затова е ненавиждан от много почитатели и е именуван с всевъзможни прякори. В последния кръг против ЦСКА, извоюван от армейците с 2:0 на стадион " Александър Шаламанов ", Петков предизвикваше и играчи, и почитатели, а наред с това бавеше играта, правеше се на смешник - нещото, което най-добре може.

А ето и къса ретроспекция на идиотските осъществявания на стража, изровена и написана от Тихомир Чергов, оповестена из групите за футбол във Facebook:

" Годината е 1996-а, министър председател на България е Жан Виденов, Стоичков е към момента един от най-хубавите футболисти в света, бъдещата актриса Мария Бакалова се ражда.

Георги Петков дебютира на вратата на Славия, противниковите почитатели му лепват подигравателния прякор " Урсула " (на известния в тези години травестит Урсула) поради буйната прическа.

Още от дебютните си мачове нервира противниковите почитатели с непрекъснати провокации и бавене на време.

Годината е 2006-а, министър председател на България е Сергей Станишев дружно с " Тройната коалиция ", Стоичков е треньор на националния тим, Мария Бакалова е симпатично десетгодишно момиченце. Георги Петков играе 1/4-финал в Европа с Левски, все по този начин предизвика противници и противникови почитатели.

Годината е 2013-а, Бойко Борисов е подал оставка преди няколко месеца, а кабинетът " Орешарски " тъкмо е формиран, единствено след седмици ще избухнат митингите, около които цяло потомство " протестъри " си накупиха жилища и направиха кариери.

Стоичков е пенсиониран коментатор в Маями, а Мария Бакалова към момента е в гимназията. Георги Петков към този момент е именуван " деец ", играе за Славия и взе участие в паметния мач на " Герена ", в който с героични спасявания лишава купата на Левски, след което демонстративно демонстрира " мустаци " пред ложите.

9 април 2023 година, България е в държавна рецесия, чака се следващ длъжностен кабинет на президента Радев. Стоичков се доближата до 60-тия си празник, Мария Бакалова наближава 30-така.

Георги Петков още веднъж пази на вратата на Славия, още веднъж предизвика и прави знаци на противниковите почитатели... От трибуните се запява към този момент близо 30-годишния музикален шлагер " Урсула, Урсула, Урсула! "

Почти всичко се трансформира, само че има някои неща, които остават безконечни.

Толкова за той примат Урсула! ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР