Георги от „Гласът на България“ е истинска фурия, която разплака

...
Георги от „Гласът на България“ е истинска фурия, която разплака
Коментари Харесай

Георги от „Гласът на България“: Щастлив съм като таксиметров шофьор!

Георги от „Гласът на България“ е същинска хала, която разплака Иван Лечев!
„Усещам невероятна обич и позитивно отношение на хората към мен. Не съм го очаквал и бях доста сюрпризиран. Раздадох се на 100% и пях от сърце, а хората връщат тази обич назад, което е прелестно.“

Това показа пред „България Днес“ един от най-емблематичните участници в „Гласът на България“ Георги Костадинов. 35-годишният таксиметров водач от Добрич завоюва любовта на жури, аудитория и фенове с извънредно прочувствени осъществявания.

Георги е същинска хала на сцената

Миналата неделя той се изправи в пряк вокален дуел с различен надарен кандидат за успеха от тима на Иван Лечев – Борис Христов. Легендарният китарист на ФСБ се просълзи след мощния мъжки дуел и направи сложен избор напред към нокаутите да продължи Борис.

Това даде опция на Галена и Любо Киров да откраднат Георги. И двамата съвсем по едно и също време натиснаха аления бутон, което се случва извънредно рядко. Тогава Костадинов избра Галена за собствен треньор, а тя го награди със мощна прегръдка и посланието към този момент в никакъв случай да не работи като таксиметров водач, а отсега нататък да се занимава единствено с музика.

„Съгласен съм с Галена, само че бъдещето ще покаже. Човек не би трябвало да си прави проекти в живота, с цел да не се разочарова. Ще дам всичко от себе си в нокаутите, с цел да продължа напред“, показа още Георги, който е признателен както на екипа на предаването, по този начин и на всички членове на журито.

Мъжът е родом от Добрич, където учи в локалното музикално учебно заведение. Пее в студио към Младежкия дом в града, а по-късно продължава образованието си в Консерваторията. След това 5 години пее в чужбина с бенд онлайн, с цел да се завърне още веднъж в родината при своята другарка Елена Кокорска, с която дружно се явиха в „Гласът на България“.

Тук става таксиметров водач в столицата, което му разрешава да бъде еластичен с всички останали задължения.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР