Георги Милчев-Годжи не пропусна възможност и също захапа наследника в

...
Георги Милчев-Годжи не пропусна възможност и също захапа наследника в
Коментари Харесай

Годжи захапа Цитиридис

Георги Милчев-Годжи не пропусна опция и също захапа наследника в креслото на шефа си. Още на първата си изява пред камерата при започване на годината, Николаос Цитиридис си разреши по сюжети закачка с учиндолеца, а оттогава насам мине, не мине време, ръси по някоя жлъчна имитация с отпратка към своя предходник в праймтайма на Би Ти Ви.

Баскитаристът на “Ку-ку бенд” съобщи, че шоуто на Цитиридис е едва, а от изявлението му стана ясно, че счита смешките му за изтъркани и глуповати.

“Цитиридис… Хубаво. Младо момче, но това не става така… Оня ден го виждам, пуснали северозападни смехории. И смешката е по какъв начин се казвало на врачански мравка? Барабиняк… Ха-ха-ха! Колко смешно! Ама то седи нелепо… Много по-трудно е да разсмееш един човек, в сравнение с да го разплачеш. Конкуренцията е хубаво нещо, обаче когато произведжаш нещо качествено, с цел да те стимулира да правиш нещо по-добро”, разяснява Годжи във видео за “Ютюб”-канала на Тото от “СкандаУ”.

Скечове и цели излъчвания, отдадени на Северозапада, в действителност от дълго време се вършат в малкия екран на Дългия и Годжи искаше да изтъкне неналичието на автентичност в екипа на Цитиридис и това, че са взаимствали от някогашните жители на студиото в Би Ти Ви.

Рапърът Тото също “влезе в мача” и описа за какво е отказал да гостува в студиото на Николаос. “Приятели сме от деца. Познавам го от като беше на 15 години, дедметъл барабанист в една група. Звъни ми неотдавна телефонът: “Тото да ни дойдеш на посетители?”. Викам: “За какво? Нямам нова ария, нямам мотив, аз не вървя без причина”. “Тука, желаеме да седнете в едни библиотека с книги, и вие с Цитиридис да четете врачански смехории и да казвате врачански думи. Помълчах… И споделих да се обадят по-късно. Отказах с довода, че това за мен си е патент на друга телевизия и бих се присъединил там”, преразказа телефонното позвъняване от шоуто на гърка Тото.

Предстои да забележим дали Цитиридис ще отвърне на паса, който му подаде Годжи. Въпреки, че го раздава широкоскроен, комедиантът е раздразнителен и обидчив по много тематики. Една от тях, да вземем за пример, е какво пишат медиите за него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР