Георги Милчев – Годжи все не може да случи на

...
Георги Милчев – Годжи все не може да случи на
Коментари Харесай

Годжи и жена му разделени, тя отказва да живее при него в София

Георги Милчев – Годжи все не може да случи на цялостен шанс в любовта. Музикантът и изгората му Надежда Дончева напълно не живеят като същинско семейство, въпреки да имат дете, което през декември ще стане на година. Вместо да е покрай момиченцето, Годжи съвсем не вижда по какъв начин пораства дребната му наследница, писа " Галерия “. Музикантът е ангажиран от заран до вечер с уговорките си около " Шоуто на Слави “ и частни участия, а жена му не може да мръдне от Враца, където развива дребен бизнес.

Надя е родена и израснала в Девня, само че откакто се среща с Георги и стартира връзка с него, се мести във Враца. Това е родният град на майката на музиканта Цветана, която харесала най-новата си снаха още щом я зърнала. Надежда се отнасяла с почитание и почит към старата дама, което било най-голямата наслада за китариста. 

Дори откакто схванала, че е бременна, Надежда не показала предпочитание да се мести в столицата. След като родила, кръстила бебето на майката на Годжи – Цвета. 

Китаристът им гостувал през уикендите, когато нямал задължения. Веднъж месечно Надя и бебето пък го посещавали в София. Музикантът се стараел нищо да не им липсва. Тя пък имала дребен бизнес с планинско пречистено масло, като предлага разнообразни хранителни артикули с тази съставна част.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР