Георги Миланов стартира като титуляр, но тимът му МОЛ Види

...
Георги Миланов стартира като титуляр, но тимът му МОЛ Види
Коментари Харесай

Георги Миланов и Ивелин Попов със загуби в Лига Европа

Георги Миланов започва като титуляр, само че отборът му МОЛ Види почна с проваляне в Лига Европа. Също загуба инкасира и " Спартак " (Москва) при визитата си на " Рапид " (Виена), където Ивелин Попов влезе като запаса. И двата отбора с българско присъединяване паднаха с по 0:2.

Фаворитите " Севиля ", " Челси ", " Лацио " и " Бешикташ " стартираха с цялостен актив от точки, като изключително убидителни бяха испанците.

Българският полузащитник Георги Миланов стартира като титуляр за унгарския МОЛ Види в шампионата Лига Европа, само че остана на терена до 76-ата минута при провалянето с 0:2 от БАТЕ Борисов (Беларус). Унгарските първенци отстраниха българския отличник " Лудогорец " по пътя към групите на Шампионската лига, само че по-късно самите те отпаднаха.

Миланов беше сменен от Силвестър Хандя при резултат 0:1. Иначе българинът беше глобен с жълт картон в 30-ата минута след прекъсване на офанзива на съперника в центъра на терена против Антон Драгун. Иначе роденият в Гара Левски полузащитник опита два пъти да се разпише с удари, както и извърши няколко свободни удара.

Гостите от Беларус откриха резултата посредством Ясе Туоминен в 27-ата минута и в 85-ата минута удвоиха посредством Егор Филипенко. Те останаха в края с 10 индивида поради втория жълт картон на Филипович.

Двата тима са в група L, в която " Челси " измъкна минимална победа с 1:0 над ПАОК (Солун). Единственото попадение вкара Вилиан в 7-ата минута.

Мерт Мулдюр в 50-ата минута и Томас Мург в 68-ата минута се разписаха за виенчани. Руските медии пък показаха, че първото попадение в мача е автогол на Артьом Тимофеев.

Ивелин Попов влезе в 74-ата минута на мястото на Педро Роча и незабавно внесе заостреност в офанзивите на своите. В 78-ата и в 84-ата минути негови подавания не бяха оползотворени от Зе Луиш.

В другата среща " Виляреал " не съумя да прекърши възродения шотландски " Глазгоу Рейнджърс " и двата тима приключиха 2:2. Карлос Бака откри резултата за домакините още в 1-ата минута, само че крайното 2:2 оформи ветерана Кайл Лафърти, който завоюва доверието на мениджъра Стивън Джерард.

В група J " Севиля " размаза " Стандарт Лиеж " (Белгия) с 5:1. По два гола вкараха Евер Банега- първият и последният, и Уисам Бен Ядер, а Франко Васкес направи 2:1. Гостите от Белгия изравниха посредством Муса Дженепо в 39-ата минута. В същата група минимална победа с 1:0 реализира съветският ФК Краснодар при гостуването си на " Акхисар Беледие " (Турция) с гол на шведа Виктор Клаесон в средата на първото полувреме.

В група Н " Лацио " победи " Аполон " (Лимасол, Кипър) с 2:1, като през първото полувреме безусловно не остави шансове на гостите. В другата среща от потока " Айнтрахт " (Франкфурт) стигна до триумфа с гол на Лука Йович в 86-ата минута.

" Бешикташ " отнесе в група I дебютанта в групите на шампионата " Сарпсборг " (Норвегия) с 3:1, като норвежците се разписаха безусловно в последната офанзива. Генк отнесе шведския Малмьо с 2:0.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР