Георги Михайлов- бащата на детето на Мария Илиева, се сгоди

...
Георги Михайлов- бащата на детето на Мария Илиева, се сгоди
Коментари Харесай

Бившият на Мария Илиева заведе годеница в Париж

Георги Михайлов- бащата на детето на Мария Илиева, се сгоди за новата си половинка. Въпреки че Георги не пристигна на първия рожден ден на сина си Александър, двамата с новата му годеница си подариха сантиментална почивка в Париж. За това, че Георги ине са дружно се знае през цялото време. Преди няколко месеца стана ясно, че младият баща живее в чужбина с новата си половинка. Тя се споделя Владислава и е на 26 години. Сега излиза наяве, че връзката им е повече от сериозна и двамата са сгодени. Според близки до фамилията на Георги това се е случило преди няколко месеца, а новата половинка била добре призната в фамилията.

Потвърдено! Мария Илиева влиза в "Капките "



На споделени фотоси в обществените мрежи се вижда и годежният пръстен на ръката на Владислава. Двамата живеят в Белгия и рядко се връщат в България. Наскоро двамата си подариха сантиментална почивка в Париж, а в интернет се появиха фотоси на фона на Айфеловата кула.

Мария Илиева стана за смях

Мария Илиева също има нова обич в живота си. Този път певицата се залюби със своя сътрудник Петър Бонев. Двамата са другари от доста години, само че искрата сред тях пламнала предишното лято, написа „ Телеграф “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР