Георги Марков, ФейсбукБорисов ще бъде вкаран в Черния списък от

...
Георги Марков, ФейсбукБорисов ще бъде вкаран в Черния списък от
Коментари Харесай

Георги Марков: С Черния списък на Петков, Василев и Рашков готвят гражданска смърт на ГЕРБ

Георги Марков, Facebook

Борисов ще бъде вкаран в Черния лист от неолибералното комунистическо държавно управление на Петков, Василев и Рашков, и тъй като е водач на партия - ГЕРБ ще бъде лишена от държавна дотация.

Проф. Киров вярно назова тази законодателна идиотщина чист фашизъм. Бих добавил и комунизъм, тъй като на процедура партията на Петков се разпознава като държавна. Но член 11 от Конституцията не разрешава сходно начинание и партията Политическа партия предстои на възбрана от Конституционния съд.

От къде им идва куражът за сходно безогледно нарушение на над 20 члена на Конституцията? Ами мислят, че всичко им е разрешено щом Америка за България на Сорос е с тях и Байдън ни дефинира Канадеца за министър председател. Става дума за половин Америка, тъй като другата половина е на Тръмп.

Партизаните на Сорос, които ни ръководят, ще ни вкарат в национална злополука, а не изключвам и във война с Русия. Войната е неизбежна и ще избухне преди изборите в Съединени американски щати на 8 ноември. Кой ще драсне клечката?

ТЪРСИ съдебна експертиза ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ АХМАЦИ. МОЖЕ БЪЛГАРИЯ ДА съдебна експертиза ОКАЖЕ МНОГО ПОДХОДЯЩА ЗА ПРОВОКАЦИЯ. ТУК-ТАМЕ ВЕЧЕ НИ КАЗВАЛИ, ЧЕ съдебномедицинска експертиза ЛИДЕРИ! ЛИДЕРИ В ГЛУПОСТА, РАБОЛЕПИЕТО И ДУПЕДАВЩИНАТА.



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР