Георги Любенов хвърли в смут всички след като стана ясно,

...
Георги Любенов хвърли в смут всички след като стана ясно,
Коментари Харесай

Георги Любенов къта колекция от 300 жаби

Георги Любенов хвърли в ужас всички откакто стана ясно, че е инфектиран с Ковид-19, разбра HotArena.

Водещият разгласи, че се усеща добре и няма признаци и се чуди по какъв начин ще издържи 14-дневната карантина, изолиран у дома, тъй като в малкия екран той е прочут със своя работохолизъм. Дълги години Любенов се колебаеше коя медия да избере - радиото или малкия екран. Започва да работи в младежката редакция на БНР едвам на 17 години. После води разнообразни излъчвания в Хоризонт, измежду които и най-слушаното " 12+3 ". През 1998 за първи път се появява на тв екрана като лице на кинопредаването " 24 квадрата " в дует с Катерина, някогашната жена на Асен Блатечки. 4 години по-късно още веднъж се връща в малкия екран като водещ на " Полет над нощта " на Хачо Бояджиев. 

Сега Любенов е водещ на " Денят стартира с Георги Любенов ", което върви всяка събота и неделя рано сутринта по националната телевизия. Журналистиката за него е като виното. Мечтае за тази специалност още от 7 клас и в този момент не си показва да работи нещо друго. Завършва българска лингвистика в Софийския университет като от самото начало на следването си работи в радиото. Никога не е проявявал интерес към специалността на родителите си. Майка му се занимава с планиране и конструиране на театрални подиуми, татко му Любен дълги години работи във външнотърговска компания и пътува в чужбина. 

В свободното си време водещият обича да се грижи за цветята си. Той е и буен колекционер на жаби, тъй като те символизират шанса, благосъстоянието и безсмъртието. Вече не знае къде да ги държи, тъй като е събрал над 300 пластмасови, порцеланови, кварцови, стъклени, плюшени... Признава, че има изключително връзки с любовта и по тази причина до момента не е представял публично нито една своя половинка, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР