Георги Кожухаров След като Мая Манолова излъска имидж като омбудсман, след

...
Георги Кожухаров
След като Мая Манолова излъска имидж като омбудсман, след
Коментари Харесай

Мая Манолова излъска имидж, БСП реши да се възползва

 Георги Кожухаров След като Мая Манолова излъска имидж като омбудсман, след което се кандидатира за кмет на столицата, което беше напълно предвидим ход, Българска социалистическа партия реши да се възползва от сякаш самостоятелния претендент за кмет.

В отсъствието на Мая Манолова градската организация на Българска социалистическа партия в София поддържа кандидатурата й за столичен кмет, а водачът на социалистите в града Калоян Паргов прикани макар разликите градската десница да я поддържа на възможен балотаж с претендента на ГЕРБ Йорданка Фандъкова. В поддръжка на кандидатурата гласоподаваха 142 социалисти, а двама се въздържаха. По-рано всички други номинирани са си създали самоотвод.

" Убеден съм, че никой в тази зала няма подозрение, че единствената опция, посредством която можем да нанесем решителен удар на ГЕРБ в София, е Мая Манолова. 30 години не успяхме да създадем пробив в столицата. Манолова има капацитета да активизира гласоподаватели, които до момента не са ни подкрепяли ", разгласи Калоян Паргов пред делегатите на конференцията на " Позитано " 20 през днешния ден, представен от " Дневник ". Пред публицисти дефинира възможностите на Манолова да стане кмет на София като обилни.

Според него симпатизантите на " Демократична България " ще се окажат решаващи за балотажа в София. Той сподели, че макар разликите Българска социалистическа партия и десницата имат идентични визии против корупцията, за ръководството на трафика и за ограниченията против мръсния въздух. По думите му след изборите в общинския съвет дружно многат да създадат болшинство, което да е опция на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР