Георги Кочев, който през лятото бе арестуван за побоя над

...
Георги Кочев, който през лятото бе арестуван за побоя над
Коментари Харесай

Помните ли Георги, който би бременната си приятелка на убиване?! Не е за вярване как отърва затвора

Георги Кочев, който през лятото бе задържан за побоя над бременната си другарка в ж.к. “Възраждане “, се споразумя с прокуратурата и получи 10-месечна условна присъда с 3-годишен изпитателен период, сподели инспекция в масивите на Районния съд в Бургас, написа Флагман бг.
Жертвата отдръпна показанията си преди два месеца и обрече делото, поради което даже условното наказване, може да се счете за триумф.
Между кориците по делото излиза наяве, че налице са задоволително съществени доказателства, че Георги Кочев е нанесъл лека телесна щета на момичето, което носи детето му. Нещо повече – той даже я удрял в корема, влачел тялото й и заплашвал, че ще я убие.
Ако жертвата имаше храброст да застане пред съда и да опише под клетва всичко, което й е сторил Георги сигурно щеше да го прати в пандиза.
През 2014 година той е осъждан за нанасяне на междинна телесна щета, както и за владеене на опиати, само че към днешна дата се води оправдан.
За случая с Георги Кочев се подвигна медиен звук и поради бруталното нахлуване над Дебора от Стара Загора. Бургазлията изкара няколко седмици в ареста, откакто бе задържан, а мярката му за неотклонение отразена от всички локални и национални медии.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР