Георги Карчев, известен с прозвището Карчо, се е опитал снощи

...
Георги Карчев, известен с прозвището Карчо, се е опитал снощи
Коментари Харесай

Бургаски кримигерой замисли страшен екшън в дискотека, но...

Георги Карчев, прочут с прозвището Карчо, се е опитал нощес да нахлуе във очевидно несъответстващо положение, граничещо с луда превъзбуда в хитова плажна дискотека в Бургас, оповестява Флагман.бг.

Карчо е бил придружаван от огромна компания, която изглеждала като ударна група, описаха очевидци.
За благополучие единствено професионалните дейности на гардовете в нощното заведение са предотвратили вероятен екшън, като този в „ Сакса бийч “ от предишното лято.

„ Бях извън, когато видях да доближава огромна група, предвождана от Георги Карчев. Изглеждаха страховито, държаха се безпределно несъответстващо. Опитаха да влязат в дискотеката, само че защитата въобще не ги пусна.

Не знам дали търсеха някого или просто идваха да се забавляват, само че държанието им не бе обикновено. Определено бе плашещо и не ми се мисли за последствията “, сподели свидетел, поискал анонимност.

В ОД на Министерство на вътрешните работи е подаден сигнал, само че пристигналите на място служители на реда не са разкрили никого. Карчо и приятелите му са тръгнали още щом са разбрали, че има подаден сигнал на телефон 112.

От дискотеката изрично отхвърлят коментар по тематиката.

Припомняме, че тъкмо преди година Георги Карчев и негови другари спретнаха невиждано меле в друга плажна дискотека „ Сакса бийч “. След като видео от гангстерския пердах се появи в мрежата, биячите бяха задържани и прекараха известно време зад решетките, до момента в който не бяха тихомълком освободени.

Обвиненията против бандата от „ Сакса бийч “ стартират да влизат в съда. Един от обвинените Димитър Колев се размина с изключително лека присъда преди няколко седмици – пробация и общественополезен труд.

Припомняме, че Георги Карчев през предходната година изтърпя присъда за главатар на проведена незаконна група за разпространяване на опиати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР