Георги Кабаков по всяка вероятност ще ръководи дербито между Лудогорец

...
Георги Кабаков по всяка вероятност ще ръководи дербито между Лудогорец
Коментари Харесай

Георги Кабаков и Станислав Тодоров фаворити за Лудогорец - Левски

Георги Кабаков по всяка възможност ще управлява дербито сред Лудогорец и Левски. Сред вариантите пред Съдийската комисия е да дадат наряд за напечената среща и на опитния Станислав Тодоров.

Двамата не са управлявали дуели на двата тима в предходните три кръга.

Кабаков свири през седмицата мача от Шампионската лига сред Реал (Мадрид) и Брюж на " Сантяго Бернабеу ", който приключи 2:2. Това е интернационално самопризнание и демонстрира, че той върви напред в европейската класация на арбитрите, написа " Тема: Спорт ".

За последно Кабаков води дуел на Левски на 1 септември, когато " сините " излязоха в дербито против ЦСКА. В него възпитаниците на Петър Хубчев дръпнаха с 2:0 още преди да са минали 20 минути. През второто полувреме обаче " алените " натиснаха и в последна сметка стигнаха до равенството.

През актуалната акция пловдивчанинът Кабаков има още един мач на " сините ". На старта на шампионата той раздаваше правораздаване при гостуването на Дунав в Русе, извоювано с 4:1.

Станислав Тодоров пък управлява дуела на Левски от втория кръг - нулевото тъждество против Етър на стадион " Ивайло ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР