Георги Кабаков беше изваден от нарядите за последния есенен кръг

...
Георги Кабаков беше изваден от нарядите за последния есенен кръг
Коментари Харесай

Заради Домусчиев извадиха Георги Кабаков от съдийството

Георги Кабаков беше изваден от нарядите за последния есенен кръг на шампионата. Пловдивчанинът беше нападнат Кирил Домусчиев през уикенда, тъй като съгласно шефа на Лудогорец е отменил гол, като по този метод е лишил успеха на " орлите " над Черно море (1:1). От Разград се заканиха да изискат от БФС най-хубавият ни рефер да не свири повече техни мачове, само че услужливо Кабаков беше пратен наложително във почивка.

" Гледах мача Манчестър сити - Манчестър Юнайтед и си мисля какъв брой потребен ще е ВАР за българското състезание. Тогава няма да има клубове, които са ощетявани от " Кабаковците ", разгласи тогава Домусчиев. С дейностите си той подсказа, че управлява футбола. Домусчиев притежател на Лудогорец и член на изпълнителния комитет на БФС, само че към този момент е и притежател на " Нова броудкастинг ", излъчваща българското футболно състезание, както и на компанията, държаща телевизионните права - " Футбол про медиа ".

Кабаков в това време стана топрефер, като в последната година управлява мачове на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед в Шампионската лига, както и на немския народен тим.

Ето и нарядите за XX кръг: петък, 17:00: Етър - Ботев Вр (Драгомир Драганов); събота, 12.00: Берое - Царско (Николай Йорданов); 14.15: Черно море - Арда (Георги Давидов); 16.30: ЦСКА-Сф - Дунав (Станимир Тренчев); неделя, 12.00: Витоша Б - Ботев Пд (Георги Иванов); 14.15: Локо Пд - Левски (Станислав Тодоров); 16.30: Славия - Лудогорец (Ивайло Стоянов).
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР