Георги Иванов Комитски е роден на 01.11.1966 г. в град

...
Георги Иванов Комитски е роден на 01.11.1966 г. в град
Коментари Харесай

Д-р Георги Комитски: Държавата се нуждае от спешни мерки за оздравяване, и последователна в политиката си партия като ВМРО, може да допринесе много за това

Георги Иванов Комитски е роден на 01.11.1966 година в град Враца. Номиниран е за претендент за народен представител от Гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация. Д-р Комитски е приключил медицина в град Плевен и „ Здравен мениджмънт “ в ЮЗУ „ Неофит Рилски, Благоевград. От октомври 2007 година досега работи в МБАЛ „ Христо Ботев “ - гр. Враца, като шеф поделение по ортопедия и травматология. Награждаван е за „ Лекар на годината “ и два мандата е бил ръководител на РК на Българския лекарски съюз във Враца. От 2011г. до 2019г е избиран за общински консултант към Общински съвет – Враца. Председателствал е комисията по опазване на здравето. Семеен, с четири деца.

„ Основната цел на Вътрешна македонска революционна организация в акцията за парламентарните избори през 2021 е да покаже, че България има потребност от нормалност, цивилизован разговор сред партиите и институциите, сливане към общи цели за справяне с главните проблеми – демографската рецесия, икономическото развиване, обществените неравенства, етническата маргинализация, националната сигурност. Само по този начин ще бъде обезпечена ясна посока за развиване на България “, съобщи доктор Георги Комитски.
В цялостната предизборна стратегия на Вътрешна македонска революционна организация са наранени проблеми и са заложени цели, които лекар Комитски споделя.
В идващия парламент, претендентът за депутат ще лобира най-много за:
 Модернизация на лечебните заведения – както държавни, по този начин и общински.
 Финансова непоклатимост и обезпеченост на здравната система посредством прегрупиране на финансовите запаси.
 Стабилизиране на здравноосигурителния модел и предприемане на поетапна демонополизация на Националната здравноосигурителна каса.
 Въвеждане на електронно опазване на здравето и основаване на интегрирана осведомителна система.
 Въвеждане на нова лекарствена политика за качество, сигурност и резултатност на лекарствените продукти; обезпечаване на задоволителна наличност и досегаемост до лекарствени артикули.
 Кадрово и ресурсно застраховане в системата на опазването на здравето посредством възстановяване на изискванията за образованието и квалификацията на експертите, както и на заплащането, на изискванията на труд, на сигурността и техническата обезпеченост на фрагментите.
 Подобряване на достъпа и качеството на профилираната, болничната и доболничната здравна помощ. Осигуряване на здравна помощ в дребните обитаеми места посредством актуализиране на национална здравна карта, отчитаща потребностите популацията от здравна помощ по типове – съгласно възрастова конструкция, заболеваемост, болестност, смъртност, детска смъртност и други, създаваща наложителни минимални и оптимални условия за териториалното систематизиране на структурите за извънболнична, болнична и незабавна здравна помощ, високотехнологични медицински действия, регламентираща опциите за вложения и достъп до обществени запаси в системата на опазване на здравето.
„ Държавата би трябвало да промени метода на финансиране на държавните лечебни заведения и на тези с предпочитано държавно присъединяване, които са гръбнака на българското опазване на здравето. Към сегашния миг те се финансират единствено към НЗОК, което е извънредно незадоволително.
Трябва да се обезпечи поддръжка на възрастните хора и хората с увреждания с помощи за медикаменти. Съгласен съм с концепцията на Вътрешна македонска революционна организация да се дадат ваучери за медикаменти по 70 лева на месец за бедните пенсионери и хронично болните българи “, съобщи доктор Комитски.
Вътрешна македонска революционна организация се ангажира междинната работна заплата да доближи до 2500 лева, а минималната да бъде увеличавана всяка година по формула, като % от междинната по браншове и райони.
Докторът ще упорства за нарастване на парите за майчинство и наложителни детски добавки за всяко българско дете.
Вътрешна македонска революционна организация предлага нов метод за интеграция на ромите посредством обучение, труд и наказания при неспазване на закона. 30 години ни се предлага от всяка последваща власт интеграция на „ ромите “, която ни учи да ги понасяме каквито са, а за тях основава привилегии и възприятие за безотговорност. В резултат те мизерстват и се маргинализират, само че бароните им и НПО-тата забогатяха сензитивно. Така се получава обществен паразитизъм и престъпен гърмеж, само че пък комфортен електорат за всеки, който си заплаща.
Друг главен приоритет на Вътрешна македонска революционна организация, който е измежду главните и за доктор Комитски продължава да бъде развиването на отбранителните качества на Въоръжените сили като поръчител за суверенитета и териториалната целокупност на България. Това ще бъде реализирано посредством рационализация и превъоръжаване на армията, поетапен ремонт и поддържане на съществуващата техника, придобиване на нова и висока мотивация на персоналния състав.
Кандидатът за народен представител поддържа продължение и насърчаване на доброволната военна работа като средство за попълване на запаса на въоръжените сили и превъзмогване на недокомплекта на Водоснабдителна система. Най-важно съгласно доктор Комитски е възобновяване на наборната военна работа.
Той е безапелационен, че страната се нуждае от незабавни ограничения за смяна и излекуване, във всяка сфера на развиване и дълголетна, поредна в политиката си партия като Вътрешна македонска революционна организация, може да способства доста за това.
„ Надявам се в хората най-сетне да са разбрали, че смяната и по-доброто бъдеще зависят единствено от нас самите. В изборния ден би трябвало всички да излезем и да гласуваме за „ България над всичко “! “ – съобщи доктор Комитски.

Вътрешна македонска революционна организация е с номер 1 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР