Георги Иванов - Гонзо за пореден път нападна Димитър Бербатов

...
Георги Иванов - Гонзо за пореден път нападна Димитър Бербатов
Коментари Харесай

„Гонзо“: На мен Бербатов никога не може да ми бъде лидер

Георги Иванов - Гонзо за следващ път атакува Димитър Бербатов и екипа му за президентската акция, която водят. Техническият шеф даже стигна до такава степен да каже, че той в никакъв случай не може да му бъде водач, каквато е поръчката за поста в БФС.

„ На мен Бербатов в никакъв случай не може да ми бъде водач, само че в последна сметка пък може да се е вживявал като подобен “, сподели той пред родния таблоид „ Блиц “, представен от „ Тема Спорт “.

„ Гонзо “ недоволства от медийните изяви на противниците за властта в българския футбол, като счита, че „ не е патриотично да искаш националният тим да губи “. По думите му, изявите им разстройват играчите и треньорите, а това неизбежно води до неприятните резултати.

По тематиката с „ черното тото “, Иванов хвърли виновността върху държавните органи у нас. Той призна за постъпили 3-4 сигнала от УЕФА към БФС за уговорени мачове, а те са били предадени към съответните проверяващи институции, само че реакцията от тях липсвала.

Георги Иванов бе надалеч по-конкретен, когато бе запитан за идващия народен селекционер. Той призна, че любимец в неговите очи е българин, само че не е изключено и чужденец да застане отпред на „ трикольорите “. Решението обаче ще бъде взето в края на юли, когато кандидатурите ще бъдат пресети, а Изпълнителният комитет на БФС ще се произнесе по тематиката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР