Георги Иванов-Гонзо е новият спортно-технически директор на Локомотив (Пловдив), съобщава

...
Георги Иванов-Гонзо е новият спортно-технически директор на Локомотив (Пловдив), съобщава
Коментари Харесай

Георги Иванов-Гонзо се завърна в "Локомотив" като директор

Георги Иванов-Гонзо е новият спортно-технически шеф на " Локомотив " (Пловдив), оповестява dsport.bg. Това стана ясно единствено ден след отпадането на черно-белите в третия прелиминарен кръг на Лига Европа от френския " Страсбург ".

Иванов беше част от делегацията на " Локомотив ", като в началото се смяташе, че е посетител на притежателя Христо Крушарски.

" Дневник " потърси Крушарски за коментар, само че той не дава отговор на мобилния си телефон.

Бившият футболист е младеж на " Локомотив ", като кариерата му стартира в тима през 1993 година На " Лаута " Иванов прекара четири години, като записа 16 гола в 64 мача, преди да подпише с " Левски " през 1997 година

През 2012 година Иванов беше показан като треньор на " Локомотив ", до момента в който притежател на клуба беше предприемачът Веселин Марешки. Само 24 часа по-късно някогашният футболист разгласи, че напуща поради финансови разминавания.

След края на спортната си кариера Иванов беше треньор на " Левски ", след което в два разнообразни интервала заемаше поста състезателен шеф на " Герена ". Бившият нападател е бил още треньор на " Черно море " през 2013-14 и 2016-17.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР