Георги Икономов стартира представянето на секторните политики в Програмата си

...
Георги Икономов стартира представянето на секторните политики в Програмата си
Коментари Харесай

Георги Икономов: Банско ще има многофункционална спортна зала и три нови футболни игрища

Георги Икономов започва представянето на секторните политики в Програмата си за ръководство на Банско за мандат 2019-2023.
На среща със спортната общественост нощес той показа тактиката на ГЕРБ за развиване на спорта. Той дава обещание да продължи вложенията в всеобщия спорт и да обезпечи опция за безвъзмезден спорт на всеки нуждаещ се. Гарантира подкрепяне на активността на спортните клубове при цялостна бистрота и против измерими резултати. По думите му екипът е създал към този момент стратегия за превръщането на Банско в желана дестинация за провеждането на спортно-подготвителни лагери - за задачата се водят диалози - както с клубовете за потреблението на базите, по този начин и с туристическия отрасъл за усилване на маркетинга на този артикул.
Акцент и в идващия мандат ще бъде работата за възстановяване на спортната инфраструктура в общината . Предстои да се приключи планът за възобновяване на съществуващите и създаване на нови спортни уреди в двора на Професионална лесотехническа гимназия “Никола Вапцаров ”. Новоизградената база ще бъде със свободен достъп за жителите на града. Идентични планове ще бъдат осъществени в дворовете на останалите учебни заведения на територията на общината.

Екипът на Икономов желае да възвърне общинската благосъстоятелност върху стадиона “Свети Петър ” в Банско . Да го обнови, разшири оборудванията, да построи нова козирка и спомагателен терен. Ще бъде подпомаган ПФК “Банско ” в осъществяването на поставените цели - главно това е развиването на детско-юношеската школа.
И огромната вест за всички банскалии и посетители - курортният град ще има своя многофункционална спортна зала. Тя ще посреща потребностите на локалните клубове и тимове, ще послужи за образуване на повече лични събития и ще бъде част от тактиката за привличане на разнообразни спортни тимове за провеждането на подготвителните им лагери.
Програмата на Икономов включва още - ремонт на съществуващите спортни площадки в Банско и създаване на такива в Добринище. Изграждане на три нови футболни стадиони и съответстващата инфраструктура към тях. Обновяване на физкултурните салони в учебните заведения.
Всички тематики в програмата на ГЕРБ за ръководство на община Банско през 2019-2023 ще бъдат оповестени поетапно на gikonomov.eu
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР