ГЕОРГИ ХРИСТОВ ще зарадва публиката във Варна със своята искрена

...
ГЕОРГИ ХРИСТОВ ще зарадва публиката във Варна със своята искрена
Коментари Харесай

Георги Христов на сцената на Летен театър Варна с грандиозен концерт


ГЕОРГИ ХРИСТОВ ще зарадва публиката във Варна със своята откровена изповед, вплетена в биографичния концерт-спектакъл „ МОЯТ ПЪТ… ” на 21 юли от 21:00 ч. в Летен спектакъл.

Тази година обичаният реализатор на доста българи показа поредност от концерти в страната и препълни залите със своите фенове. Дните на концертите се трансфораха в същински празник за публиката.

На сцената Георги Христов излиза със оркестъра на Опера Варна, с цел да показа своя авторски, величествен театър, изпълнен с музика, ефектно осветяване и гърмеж от страст. 

За първи път в своята кариера известният артист разкрива доста от забавните случки и прекарвания, към основаването на най-големите си шлагери през годините. Любимите песни на артиста ще прозвучат по неповторим метод онлайн в акомпанимент на огромен симфоничен оркестър под диригентството на маестро Ганчо Ганчев и група “Черно и бяло ”.

Впечатляващият концерт Ви оставя без мирис още през цялото време, превеждайки Ви през годините от бурната кариера на обичания реализатор.

Георги Христов за първи път ще извърши и някой от най- новите си песни, особено за варненска аудитория. Пред него постоянно остава предизвикването да предлага ексцентричното и новаторското.

 

БИЛЕТИ: На касата на Летен спектакъл и в Ивентим

https://www.eventim.bg/bg/bileti/georgi-hristob-barna-leten-teatr-1118935/performance.html

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР