Георги Христов се е събрал с дългогодишния си приятел Йордан

...
Георги Христов се е събрал с дългогодишния си приятел Йордан
Коментари Харесай

Георги Христов пак се събра с корумпиран съдия

Георги Христов се е събрал с дългогодишния си другар Йордан Раденков - някогашен арбитър в Агенцията по вписвания, който през 2017 година бе задържан с рушвет, само че делото против него към момента не е почнало. Двамата с артиста повече от десетилетия бяха изключително близки, само че преди 2 години се разделиха със скандал.

Стоплянето на връзките станало преди няколко месеца около нервността от Ковид-19. Георги Христов решил да се чуе с другари и подкарал серия от телефонни позвънявания. Прозвънил и на Йордан, с който близо две години бил в обострени връзки, само че все пак решил, че е човешко да се прости, изключително в сложни времена.

Според техни познати артиста знаел, че Раденков единствено го нервира с историята за „ младото лъвче ”, с което постоянно си спретвал диви оргии, а по-късно целияt Кюстендилски окръг приказвал за подвизите им. Той бил сигурен, че юристът го прави, с цел да го вбесява, като по този метод се пробва да притегли вниманието му и да се стигне до помиряване, както и станало в последна сметка.

Техни общи познати били удовлетворени от развръзката, тъй като изпълнителят на „ Черно и бяло ” се чувствал благополучен и спокоен в компанията на корумпирания правист, написа " Уикенд ".

Откакто е отново с Раденков , артистът още веднъж имал предпочитание за живот и за срещи с другари, които по остаряла традиция завършвали в ранните часове на нощта. Той владеел страстите си и полагал старания да бъде общителен, макар нещата, които го дразнели. 

Според осведомени основател на раздялата през 2018 година бил Раденков , който след 10-годишна връзка стигнал до извода, че повече не може да диша своя обичан. Дразнели го острите рецензии, които Георги Христов отправял към него, а от време на време и към всички, присъстващи на трапезата му. Йордан се опитвал да изслушва житейските му неволи в елементи и да демонстрира схващане, само че не всеки път успявал. Когато изказвал мнение, срещал викове, а от време на време и юмурици по масата от изпълнителя на „ Черно и бяло ”.

Преди години Раденков се снабди със скандална популярност. 50 и недостатък годишният мъж, който работеше като осъждам в Агенцията по вписвани, бе махленски в корупция и пране на пари. По време на акция на ГДБОП бе хванат с рушвет от 4000 лв., по-късно по време на обиск в тузарския му апартамент на столичната улица „ Патриарх Евтимий ” ченгетата се натъкнаха на още 35 хилядарки, скрити в плик.

Йордан прекара няколко седмици в ареста, само че по-късно получи свободата си против 8000 лв. парична гаранция. Делото за рушвет и пране на пари по този начин и не започва.

Докато бил в ареста, Георги Христов много страдал за половинката си. След излизането му траял да бъде съпричестен към краткотрайните му неволи, само че това не скрепило връзката – в случай че се има вяра на слуховете, поради пословичната обич на Жоро към „ високите градуси ”.

Запознати с битието на двойката споделят, че по-късно ходили няколко пъти до Гърция, само че Христов бил „ тежка гемия ” и всяко овакантяване на дома му във Вулуяк било съпроводено с куп кандърми. Сега двамата мъже още веднъж се радват на близостта си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР