Георги Христов отказа да пее на мащабен концерт в зала

...
Георги Христов отказа да пее на мащабен концерт в зала
Коментари Харесай

Георги Христов отказа да пее

Георги Христов отхвърли да пее на огромен концерт в зала 1 на НДК. Изпълнителят беше гвоздеят в програмата на Фестивала за поп и рок музика - София. По проект трябваше да излезе финален на сцената, да получи премия за изцяло творчество и да изпее хитовото си парче "Черно и бяло ".

"Христов стоеше до сцената и му оставаха секунди да излезе и да извърши песента си. Тогава внезапно хвърли микрофона и разгласи, че няма да пее. Не даде никакви детайлности, не сподели за какво е решил по този начин да постъпи ", описаха очевидци на странното държание на естрадната легенда, написа в. "България през днешния ден ".

Георги Христов излезе на сцената, поклони се на публиката и си потегли. Песента му "Черно и бяло " звучеше за декор, само че той не промълви нито дума. Певецът отхвърли да разяснява какво е предизвикало решението му и дали нещо го е обидило или засегнало, само че публиката в зала 1 на НДК остана разочарована, че не можа да чуе онлайн любимеца си. Някои даже се подразниха, че той от самото начало остана с големите си слънчеви очила и даже не погледна феновете си в очите.

Оказа се, че това не е единственият протест за вечерта. Музикантите от група P.I.F отхвърлиха да излязат на сцената и онлайн да изпеят песента си "Вълшебен шепот ", което наложи да бъдат отстранени от музикалната конкуренция.

В състезанието за нова българска поп и рок ария се включиха както млади реализатори, по този начин и потвърдени имена в родната сцена. Голямата премия отиде при Маргарита Хранова, която извърши парчето "Вярвах в теб ". С представянето си тя подвигна залата на крайници, а оценяващото жури я засипа с десетки - оптималната оценка. Второто място остана за Етиен Леви и неговата група "Трик ", които десетилетия наред не престават да впечатляват с неповторимите си танци. Челната тройка беше допълнена от Илия Ангелов.

Най-интересните моменти на концерта пристигнаха не от спечелилите, а от други участници. Първи на сцената излязоха дамите от дует "Мания ", които се появиха по... гащи. Зрителите дълго търкаха очи, до момента в който осъзнаят, че певиците са полуголи и задните им елементи са лъснали, прикрити само от черни ресни. Разголването продължи и когато Нели Рангелова показа дуета си с Христо Кидиков. 60-годишната изпълнителка на "Мой стих " показва обилен бюст, който аха да изскочи от свръхтясната й рокля. Огромните гърди обилно бяха изложени на показ, когато Рангелова се поклони пред публиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР