Георги Христов: Болката от загубата е огромна! Песента ми Нямам

...
Георги Христов: Болката от загубата е огромна! Песента ми Нямам
Коментари Харесай

Бомба! Георги Христов бесен: Скочи на „Като две капки вода“

Георги Христов: Болката от загубата е голяма!

„ Песента ми „ Нямам потребност от доста другари “ си има авторски права. Текстът е на Рашко Стойков, а музиката моя, аранжиментът на Борис Чакъров. Нима се не помни това “.

Така огромният реализатор Георги Христов се обърна към шоуто „ Като две капки вода “, в което преди седмица прозвуча шлагерът на изпълнителя, изпят от Стефан Илчев.

Естрадната ни легенда очевидно се е подразнил от обстоятелството, че правата на песента не са платени, както съгласно него е редно.

„ Не желая да влизам в непотребни мнения “, не пожела да продължи тематиката Георги Христов, който напълно скоро има концерт. И гениалното парче „ Нямам потребност от доста другари “ ще е гвоздеят в него, написа вестник „ България Днес “.

Певецът е безапелационен и че не желае да разяснява сътрудници и във връзка с имитацията на Стефан Илчев. „ Не виждам българска телевизия, само че адмирирам всеки надарен младеж “, бе сбит музикантът.

Съвсем скоро и Митко Щерев забрани негови песни да бъдат изпълнявани в шоуто „ Като две капки вода “. Композиторът счита, че няма тъкмо и ясно уредени права сред тв продукциите и композиторите, както и текстописците за потреблението на авторска музика.

Източник: злословия.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР