Георги Харизанов, който има доста трески за дялане в своето

...
Георги Харизанов, който има доста трески за дялане в своето
Коментари Харесай

Narod.bg поздравява Георги Харизанов за признанието: „Бойко надмина мутрите от 90-те, краде 12 години и продължава“

Георги Харизанов, който има много тресчици за дялане в своето минало, постоянно е дефилирал с издънките си в Narod.bg. Но, с цел да има правдивост, не може да не го похвалим, че след години в лакейския кръг на Бойко Борисов, най-накрая се усети що за човек е някогашният му наставник и главатар на хунтата, с който към този момент имали „ непреодолими разлики “.

Facebook страница, за която два самостоятелни източника на Narod.bg потвърдиха, че е владеене персонално на Харизанов, излезе с убийствени мемета, в които Борисов е съпоставен с различен някогашен министър председател – Кирил Петков.

Изводите от съпоставянето са, че харвардският ученик е „ неможач “, тъй като съумял да краде единствено 8 месеца, тъй като е лаком и желае всички схеми за неговата клика, тъй като се издънил с изпирането на криптовалута през пирамидата Nexo, получена за „ услугата “ към „ Лукойл “ и е съсловия под юпитата на Национална движение „Симеон Втори".

На този декор, споделя мемето в страницата на Георги Харизанов, Бойко е крал 12 години и продължава сега, бил великодушен – давал дори на опозицията да цоца, приемал не крипто, а единствено кюлчета и евро, които държи в нощното си шкафче, всеки българин знаел, че окрал страната, само че още е първа политическа мощ и най-накрая – „ надмина всяка мутра от 90-те “.

Реклама

Затова и мемето приключва с констатацията, че Бойко Борисов е „ състезател “, а не „ неможач “ като Киро. Не можем да се приветстваме отрезвяващото самопризнание на Харизанов. Браво, Георги, чакаме още разкрития!
 Мемето в страницата, която е владеене на Георги Харизанов, е убийствено точно…
Преди малко повече от месец същата фейсбук страница е била много по-благосклонна към ГЕРБ, което е ясна индикация кой е притежателят й:
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР