Георги Харизанов и Томислав Дончев са участвали в заговора срещу

...
Георги Харизанов и Томислав Дончев са участвали в заговора срещу
Коментари Харесай

Цветан Цветанов посочи Харизанов и Дончев като част от заговора срещу него

Георги Харизанов и Томислав Дончев са взели участие в заговора против Цветан Цветанов по време на предизборната акция за евроизборите. Това съобщи някогашният втори в ГЕРБ пред bTV.
" Харизанов се е хвалил, че ще поеме моите функционалности в ГЕРБ. Томислав Дончев също е споделял, че има предпочитание да е зам.-председател на партията. Това го разбирам по време на европейската акция. Преглътнах го. Исках да реализира следващата победа и да отида при Борисов и да споделя решенията си ", уточни Цветанов.

Той съобщи, че е дал два избора на премиера - или да продължат да работят за идеята " ГЕРБ ", или Цветанов да си тръгне. Борисов е предложил трети вид, само че някогашният втори в партията на ръководещите е отказал.

Цветанов разяснява и свадите с фрагментите на Движение за права и свободи в ГЕРБ.

" Дали има други хора на Движение за права и свободи в ГЕРБ, не знам. Това, което Борисов сподели - да. Караниколов беше препоръчан от " Атака ". Влади Горанов беше част от ГЕРБ още в самото начало. Разбрах постфактум, че е бил част от младежкото Движение за права и свободи, когато стана самият скандал. Никога не съм се интересувал ", уточни Цветанов.

Очаквайте детайлности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР