Георги Гьоков, Кристиан Вигенин и Деян Дечев участваха в множеството

...
Георги Гьоков, Кристиан Вигенин и Деян Дечев участваха в множеството
Коментари Харесай

Гьоков в Димитровград: Не сме забравили за преизчисляването на всички пенсии, целим да го реализираме

Георги Гьоков, Кристиан Вигенин и Деян Дечев участваха в множеството срещи на управление и депутати на Българска социалистическа партия в област Хасково
Председателят на Комисията по труда и обществената политика Георги Гьоков, заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин и националният представител от „ Българска социалистическа партия за България ” Деян Дечев организираха среща с общинската организация на партията в Димитровград. Тя беше част от десанта на националното управление на партията, които посетиха 7 града от област Хасково.

Депутатите срещнаха димитровградските социалисти с предложенията на левицата за нов бюджет със мощна обществена устременост, поддръжка за младите, работещите и пенсионерите. Беше коментирана и настоящата политическа конюнктура.

„ Предложение на Българска социалистическа партия е от 1 януари 2023 година да се уеднакви коефициентът на тежест на една осигурителна година, а от 1 юли – преизчисление на всички пенсии с застрахователен приход към 2021 година Не сме не запомнили за това наше дългогодишно предложение и целим да го осъществяваме ”, сподели Гьоков за мярката на социалистите, ориентирана към пенсионерите и част от обществения пакет, който Българска социалистическа партия ще предложи сред първо и второ четене на закона за удължение на настоящия бюджет.

Кристиан Вигенин срещна в детайли присъстващите с концепцията за промени в Устава на партията, които целят организационно Българска социалистическа партия да е в крайник с времето. Той сподели също, че към този момент са формирани работни групи за новата стратегия на левицата и подкани залата да показа своите визии и хрумвания по тематиката.

Местните социалисти благодариха на някогашния министър на труда и обществената политика Георги Гьоков за положителната работа в постоянния парламент и поддържаха мощния обществен пакет, който левицата желае да осъществя. Намерението на депутатите от Българска социалистическа партия с импортирания законопроект за смесено гласоподаване е да се даде късмет на повече хора да упражнят правото си на глас също срещна схващане от членовете на димитровградската партийна организация.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР