Георги Гергов бе избран за председател на Градския съвет на

...
Георги Гергов бе избран за председател на Градския съвет на
Коментари Харесай

Гергов е новият председател на БСП-Пловдив

Георги Гергов бе определен за ръководител на Градския съвет на Българска социалистическа партия в Пловдив на конференцията на партията в града.Той е и измежду претендентите да оглави партията.

Градската конференция на Българска социалистическа партия продължи повече от 9 часа, а 132 делегати се събраха в зала „ България “ на Международния панаир, спазвайки всички противоепидемични ограничения. Освен ръководител на Градския съвет на Българска социалистическа партия, социалистите избраха и 51 -членен Градски съвет, от които 20 души са под 35 години.

"Лявата концепция е концепция на доста хора, на огромна група хора, които въз основата на пандемията и на всичко това, което се случва във връзка с икономическото положение на страната, ние имаме късмет. И ние сме действителната съпротива и опция - това, че вършим неточности, това, че сме в разнобой с управлението, ние сме такава партия, само че сме като ромите - в един миг се сплотяваме и сме дружно. Ние сме градивна партия, лява партия, в която има всевъзможен тип хора - и небогати, и богати, и генерали, и редови войници, такава е партията - национална партия от народа. Едни си идват, други си отиват - народна власт ", разяснява Гергов в телевизионно изявление.

Бизнесменът се впусна в политиката през 2010 година, когато застана отпред на Областия съвет на БСП-Пловдив след подадена оставка на тогавашния ръководител Петър Мутафчиев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР