Георги Георгиев: Съдът се произнесе – долу ръцете от Патриарха“Съдът

...
Георги Георгиев: Съдът се произнесе – долу ръцете от Патриарха“Съдът
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Съдът се произнесе – „долу ръцете от „Патриарха“

Георги Георгиев: Съдът се произнесе – „ долу ръцете от „ Патриарха “
„ Съдът се произнесе – „ долу ръцете от „ Патриарха “! “ Това написа в профила си в обществената мрежа Facebook заместник-председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

„ Васил Терзиев да спре да се крие и да не се държи като „ Ергенът “ на финала на шоуто нощес, а да излезе като мъж пред общинския съвет и да каже: Кой ще понесе отговорност за изхарчения нелегално над 1 млн. лева за колчета, багра и знаци в региона на НДК? Вчера съдът разпореди общината да спре неотложно измененията в придвижването по „ Патриарха “, тъй като са противозаконни. Ние твърдяхме същото още преди да се изхарчат парите на софиянци “, добавя той.


„ Незаконната маркировка и противозаконните „ златни “ по цена черни колчета костват на софиянци колкото 20 нови детски площадки. “

Според Георгиев през вчерашния ден дружно с финалите на двата телевизионни реалити формата, завърши и „ фиаското на политическото реалити „ Незаконната смяна на Промяната “ или „ Как да съсипеш три булеварда за две седмици и за 1 млн. лева? “

„ В това шоу, с основен сценарист Васил Терзиев и прима балерина заместникът му по превоза, живеят хиляди софиянци. Стотици от тях седмици наред стачкуваха, а управниците им отказваха да ги чуят.

Днес след решението на съда, настояваме Васил Терзиев да освободи неотложно зам.-кмета по превоз. Същият, който доскоро намерено лъжеше, че планът е координиран със Столична дирекция на вътрешните работи. Групата на ГЕРБ-СДС в общинския съвет стартира подписка за свикването на изключително съвещание, на което да бъде изслушан кметът на София и неговият заместител “, написа още Георгиев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР