Георги Георгиев от София е първият щастлив клиент на Ромпетрол

...
Георги Георгиев от София е първият щастлив клиент на Ромпетрол
Коментари Харесай

Ромпетрол подари първия скутер Хонда от Лятната си промоция

Георги Георгиев от София е първият благополучен клиент на Ромпетрол България, който завоюва една от огромните награди от Лятната промоция „ Лятото е подарък. Зареди за още “. Георги ще кара съвършения градски скутер Honda PCX 125, който комбинира чудесно показване и неповторим жанр.
Ромпетрол България започва лятната си промоция „ Лятото е подарък. Зареди за още “ на 17 юли 2017 година В рамките на акцията клиентите могат да завоюват три огромни награди - 2 скутера Хонда 125 PCX и едно АТВ TRX 420 TMD. Промоцията включва още над 16 500 по-малки летни награди за клиентите – безалкохолни питиета, кафе, ароматизатори за автомобил, гратис гориво. Всеки клиент, който зареди най-малко 15 литра бензин или дизел в бензиностанция Ромпетрол в страната може да се включи в акцията.
Още две огромни награди и хиляди дребни летни награди чакат клиентите с шанс в Ромпетрол. Червеното АТВ Хонда TRX 420 TMD и перленочерния скутер Хонда 125 PCX ще бъдат изтеглени на лотариен принцип в наличието на нотариус всред всички клиенти, които са се присъединили в томболата на лятната промоция за 2017 година Следващите тегления на огромните награди ще се състоят в края на август и втората половина на септември 2017 година Пълните условия на Лятната промоция са налични на www.Rompetrol.bg.

За Ромпетрол България ЕАД
Ромпетрол България е част от KMG International Group, един от най-големите марки с генезис Румъния, с място измежду супербрандовете в Европа. С към 6 000 чиновници в 11 страни, KMG International е благосъстоятелност на националната петролна и газова компания на Казахстан – KazMunayGas. В Румъния KMG International има една от най-големите и най-модерни рафинерии в Черноморския район – Петромидия Наводари, с потенциал на пречистване от 5 милиона суровина годишно. KMG International има и рафинерията Вега в Плоещ – производител на специфични разтворители и единственият производител в страната на N-хексан, битум полимери.
Мрежата на Групата включва над 1 000 точки на продажба в Румъния, Молдова, Грузия и България, както и във Франция и Испания посредством веригата Dyneff – партньорство с китайската компания CEFC China Energy Limited 51% / 49%.
Ромпетрол България ЕАД има дейна мрежа от 53 бензиностанции в цялата страна. Дружеството продава на клиенти в България качествени горива по европейски стандарти, създадени в рафинерия Петромидия – една от водещите рафинерии в района. Компанията се стреми към интензивно развиване през идващите години, в това число разширение на мрежата и непрекъснато възстановяване на качеството на обслужване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР