Георги Георгиев, обвиняем за нападението на 18-годишната Дебора Михайлова, остава

...
Георги Георгиев, обвиняем за нападението на 18-годишната Дебора Михайлова, остава
Коментари Харесай

СЛУЧАЯТ ,,ДЕБОРА``: Обвиняемият Георги Георгиев остава в ареста

Георги Георгиев, обвинен за нападението на 18-годишната Дебора Михайлова, остава в ареста. Toва реши на днешното си съвещание въззивният Окръжен съд в Стара Загора.

Петко Кънев, юрист на обвинения, напомни, че най-тежката мярка „ задържане под стража “ по отношение на Георгиев е взета по обвиняванията за „ заканите с ликвидиране.

„ Мина задоволително дълъг интервал от време, в който прокуратурата бездейства и не събира никакви доказателства “, разяснява юристът. Той уточни, че съгласно него за три месеца няма събрано нито едно доказателство.

Кънев добави, че не са им предявени материалите.

,,Ние не сме създали съответните доказателствени претенции за допълнение на съответния доказателствен материал, а обвинителният акт е подготвен “, добави Кънев.

Преди дни районният прокурор на Стара Загора Таня Димитрова съобщи, че прокуратурата е завършила следствието по случая с 18 годишната Дебора Михайлова.

,,Считаме, че сме събрали и ревизирали нужните доказателства, с цел да потвърдим виновността на лицето``, изясни Димитрова.,,Предстои внасяне на обвинителен акт в съда``, уточни тя.

,,Очаква се делото да завърши другата седмица. По време на следствието са разпитани голям брой очевидци, направени са експертизи, следствен опит, претърсвания и огледи``, заключи Димитрова.

Наблюдаващият прокурор Десислава Калайджиева добави, че следва да му бъде повдигнато обвиняване и за това, че „ на 26 юни в Стара Загора в стая в апартамент е принудил потърпевшата да претърпи нещо обратно на волята си като остригал част от косата ѝ и използвал мощ - удар с пестник ".

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР