Георги Георгиев, обвиняем за нападението на 18-годишната Дебора Михайлова, остава

...
Георги Георгиев, обвиняем за нападението на 18-годишната Дебора Михайлова, остава
Коментари Харесай

Георги, нарязал Дебора Михайлова, остава в ареста

Георги Георгиев, обвинен за нападението на 18-годишната Дебора Михайлова, остава в ареста, реши на днешното си съвещание Районният съд в Стара Загора, съобщи Българска телеграфна агенция.
Прочетете още
Делото за смяна на мярката за неотклонение на Георгиев трябваше да се гледа през предходната седмица, само че тогава юристите му Валентин Димитров и Петко Кънев обявиха, че не са се срещнали с част от материалите. Адвокат Кънев напомни, че най-тежката мярка „ задържане под стража " по отношение на Георгиев е взета по обвиняванията за „ заканите с ликвидиране. „ Мина задоволително дълъг интервал от време, в който прокуратурата бездейства и не събира никакви доказателства ", разяснява юристът. Той уточни, че съгласно него „ за три месеца няма събрано нито едно доказателство ".

През август държавното обвиняване сплоти двете досъдебни производства, формирани против Георгиев, за нанасяне на двустепенна междинна телесна щета, изразяваща се в черепно-мозъчна контузия, мозъчен оток и лека мозъчна травма, довели до разстройство на здравето, краткотрайна заплаха за живота, и порезни рани, довели до обезобразяване на лицето и на други елементи от тялото на 18-годишното момиче. Наблюдаващият прокурор Десислава Калайджиева добави, че следва да му бъде повдигнато обвиняване и за това, че „ на 26 юни в Стара Загора в стая в апартамент е принудил потърпевшата да претърпи нещо обратно на волята си като остригал част от косата ѝ и използвал мощ - удар с пестник ".

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР