Георги Дерменджиев не успя да дебютира с победа начело на

...
Георги Дерменджиев не успя да дебютира с победа начело на
Коментари Харесай

Дерменджиев: Чака ни много работа

Георги Дерменджиев не съумя да дебютира с победа отпред на " Левски " в Първа лига, само че поздрави играчите си за играта против " Локомотив " Пловдив. Специалистът отдаде многото неточности в мача на натрупалото се в последно време напрежение.
Мариани измъкна " Левски " пред 10 000 на " Герена " (ГАЛЕРИЯ) "Локомотив " Пловдив скапе дебюта на Георги Дерменджиев
" Имахме обстановки през първото полувреме, само че ги пропуснахме. Самите ние като тим, не приказвам единствено за отбраната, носим виновност за гола, който допуснахме. Доволен съм от момчетата, тъй като, макар че изживяха доста през последните няколко седмици, изиграха един добър мач. Бяха съсредоточени, само че несъмнено си личеше напрежението и мощното предпочитание да завоюват мача. Има от какво да съм удовлетворен, само че ни чака доста работа, с цел да достигнем равнището, което желая ", разяснява Дерменджиев.

" Този финален месец и всичко, през което минаха футболистите през това време, им повлия несъмнено. С време и периоди не желая да се наемам. Всички имаме предпочитание да реализираме положителни резултати. Макар че не победихме, аз съм удовлетворен, тъй като имаше моменти, в които вярно контролирахме мача. Допуснахме, несъмнено, и много неточности. Радвам се, че управлението има религия в мен и ми предложи дълготраен договор. Наред с това, което би трябвало да изградим като тим, би трябвало и да демонстрираме резултати в това време ", сподели още треньорът на " Левски ".

Има клюки, че към отбора ще се причисли досегашният състезател на ЦСКА Станислав Манолев. Дерменджиев обаче нито удостовери, нито отхвърли появилите се информации.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР