Георги Божиков, който е снимал скандалния конкурс „Мис България” се

...
Георги Божиков, който е снимал скандалния конкурс „Мис България” се
Коментари Харесай

Фотограф изригна: Не аз снимам лошо, носът на миската е дълъг

Георги Божиков, който е снимал скандалния конкурс „ Мис България” се почувства обиден от обвиняванията на уредниците, че фотографии на победителката Тамара Георгиева са били съзнателно обработени по този начин, че да я изкарат грозна. Според Ирина Папазова, която държи правата за конкуренцията за най-красива българка, фотосите били единствено три, само че зумнати. „ Снимките, които изтекоха в мрежата са ужасни и съгласно мен това беше направено целеустремено. Снимано е с обектив за далечни фотоси, след което е доближено. Зуумнато е... но доста е зуумнато. ", изясни организаторката.


Божиков, който държи да посочи, че снима за лично наслаждение, пусна две фотоси във Facebook, на които са снимани подгласничките на Тамара. Те са направени от него, в същото състояние и със същата светлина, с която е и сякаш неприятната снимка на победителката.


Божиков хвърли и бомба, като изясни, че е гледал протоколите на журито, до момента в който гласоподава коя да бъде най-красивата българка. "Мислех да фотографирам протоколите, само че реших че е жестоко, към този момент скърбя, че не го направих) ВСИЧКИ бяха показали на 1-во място момичето от Бургас!!!. Видях и на Иво Танев протокола!
Хайде в този момент да призовем към очевидно гласоподаване идващия път! ", написа в обществената мрежа Божиков.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР