Георги Блажев е носил клина на гаджето си – актрисата

...
Георги Блажев е носил клина на гаджето си – актрисата
Коментари Харесай

Георги Блажев носил клина на гаджето си

Георги Блажев е носил клина на гаджето си – актрисата Ива Папазова .

Това призна самият той в ефира на предаването „ На кафе ”. Писателят, който е измежду панелистите в предаването, подмятна, че се е намъквал в клина на приятелката си напълно апропо, до момента в който стилистка обясняваше на Гала и феновете новите фешън трендове.

Водещата попита дали и мъже могат да носят клинове, което Блажев очевидно разпозна като опция да се похвали, че е пробвал този на гаджето си. В този миг не бе пред камерите, тъй че на някои феновете може да им се е сторило, че признанието им се е причуло. Още повече, че Блажев не продължи тематиката. Така че не стана ясно дали е ходил някъде, обут в клина на гаджето си , или става дума единствено за къса проба. Ако пък е ходил някъде, нагизден с клина й, къде тъкмо и какви са били реакциите - все въпроси, които евентуално вълнуват и почитателите му в инстаграм, където Блажев забавлява с остроумни смехории.

Последната е за футболиста Благой Георгиев: „ Отпадналите участнички в новия сезон на „ Сървайвър ” с Благо Георгиев ще отиват на „ Островът на бременната ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР