генция за недвижими имоти е пуснала в офертите си луксозен

...
генция за недвижими имоти е пуснала в офертите си луксозен
Коментари Харесай

Този апартамент в Каваците струва колкото вила на Бали

генция за недвижими парцели е пуснала в офертите си първокласен пентхауз, който се намира на Каваците. А цената е 630 хиляди евро или 2 195 €/м².

За същата цена може да си купите и супер първокласна вила на брега на океана на остров Бали.

Все отново, в офертата за Пентхауса се акцентира, че той също е с невероятни гледки, а всичко в него е с качествено осъществяване.







Пентхаусът се състои от: кулоар с предверие, просторна всекидневна с столова и кухненска част, родителска спалня с обособена баня, детска спалня с баня, гардероб, хигиеничен възел, спомагателен двустаен апартамент със всекидневна, спалня и баня/WC, обходна тераса от 250 кв.м с впечатляваща морска гледка.

Комплексът е ситуиран на самата плажна линия до къмпинг Каваци.

" Уникалността на най-красивия плаж наоколо до Созопол, на Южното Черноморие е съчетанието от мекия пясък, необятната и дълга линия, слънчевите дюни, нежния морски бриз и прохладата на зеленината, която обкръжава местността ", написа в обявата.

И въпреки всичко, не е належащо да се бъркате толкоз надълбоко, с цел да се сдобиете с апартамент на първа линия и то още веднъж в Каваците. Справка в друга организация за недвижими парцели сочи, че там се продава тристаен апартамент на първа линия за... 44 хиляди лв. или 356 евро/кв. м. Разликата фактически е голяма.

Ето и друго предложение, което също е налично - Обзаведено студио в Берлин Грийн Парк Апартхотел, Златни пясъци. Цената е 39 900 евро.



Обзаведено студио е част от хотелски комплекс Берлин Грийн Парк, ситуиран в северната част на Златни пясъци, единствено на 250 м от морето, на безшумно и умерено нагорнище, от което се открива прелестна гледка. Хотелът е заобиколен от тиха гора, зелени площи, цветни лехи и е далечен единствено на няколко пешеходни минути от плажа и яхтеното пристанище.

Източник: pochivka.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР