Геновева Михайлова е представител на гражданската квота в листата за

...
Геновева Михайлова е представител на гражданската квота в листата за
Коментари Харесай

Най-ценната инвестиция е в гражданите на Варна

Геновева Михайлова е представител на гражданската квота в листата за общински съветници на СДС-Варна. Следва обществен мениджмънт в Техническия университет, има дълъг стаж в ирландска данъчна компания със седалище Варна, публицист, известен блогър.

- Какви са главните политически послания на претендентите за общински съвет от листата на Съюз на демократичните сили?
- Политическите послания на Съюз на демократичните сили са свързани с повишение на приходите и стандарта на живот в България. „ Европейски жители с европейски приходи “ е нашето мото. То е къс израз на политическата цел на партията - основаване на постоянна и просперираща икономическа среда, която ще докара до повишение на приходите, на стандарта на живот, което неизбежно ще притегли вложения в една градска среда с европейски образ.

- Какви са целите в управническата стратегия на съветниците от Съюз на демократичните сили?
- Разбира се, запазването на десният модел на ръководство и построяването на група от съветници от Политическа партия Съюз на демократичните сили. Само по този начин ще можем да следваме нашия политически модел и да следваме целите си, както и уговорките пред жителите, които са дали гласа си за нас.

Приоритетите на претендентите за общински съветници в листата на Съюз на демократичните сили са да се влага в жителите. За да просперира една стопанска система, е нужно да се основат условия за образование на специалисти. Да се влага в развиването на младежите, в образованието им, в подготовката на тесни експерти, които да работят за България, да останат тук и да употребяват уменията си, с цел да развиват стопанската система, опазването на здравето, обществената политика. С нашите решения, към усъвършенстването на една по- добра градска среда, към европейска инфраструктура.

- Какви са съответните задължения и начинания, за които упорстват варненци, хората от Вашият квартал, сътрудниците в професионалната ви сфера?

- Решенията за Варна би трябвало да бъдат в посока създаване на европейски образ пред всеки дом, пред всеки офис, пред всяка институция. Достъпна и добра среда.
Запазване на положителната обществена политика на общината, усилена работа по посока на интеграция на хората в неравностойно състояние.

Добрите решения постоянно водят до положителни резултати. Затова нашия блян ще бъде обвързван освен с възстановяване на средата, само че и с доста и усилена работа във връзка с развиването на всеки жител, осигурявайки условия в тази тенденция.

- В каква степен добре стикованият екип е гаранция за ефикасна работа?

- Имам удоволствието да работя с хора, които са изключителни специалисти в областите си. За мен най- значимите предпоставки за един добре стикован екип са няколко – добре обединен екип с експертни умения, ясни цели и задания и мощно предпочитание за триумф. Това ще ни води и в работата ни в Общински съвет.

- Какви са потребностите на съгражданите Ви, които ще са съществени цели за Вас в идния мандат?
- Родена съм в региона, в който пребивавам. С новоизградената инфраструктура, той от години не е бил по- хубав. Това, което тормози хората, е тясно обвързвано с контрола на тази инфраструктура. Борбата с вандализма е неравностойна към този миг и това, което хората мощно желаят, е да видят, че има грижа от страна на локалната власт. Грижа към средствата, които са изразходвани, с цел да се построи, както и лишенията, които те търпят, когато избрани уреди, не действат, вследствие на вандализъм.

Поддръжката е също едно от нещата. Веднъж построена, тя би трябвало да се поддържа, както и да се управлява дали е задоволително функционална. За едни обещано оборудване е комфортно, за други е затруднение. Затова е нужно да се търсят компромисни решения, а това може да стане доста елементарно – публични разисквания за всяка смяна, за всеки нов обект, който следва да се построи, с цел да се даде с изключение на бистрота и право на мнение на жителите в каква среда биха желали да живеят.

- Какви персонални задължения смятате за персонален приоритет?
- Моят персонален ангажимент към хората в региона, от където съм издигната, не е по- друг от това, което желаят живеещите в него. Общинският съвет е групов орган, и аз не мога да обещая нещо, което не зависи директно от мен. Но мога да уверя гласоподавателите си, че ще работя съзнателно, водена от единственото предпочитание за разцвет на моят град.
Ето някои цели, към които бих насочила работата си:

- Ясно и транспарантно показване пред жителите на идни планове,
- Засилен надзор върху осъществяването на плановете,
- Засилен надзор върху усвояването на средствата,
- Контрол върху опазването на построената инфраструктура,
- Осигуряване на добра икономическа, обществена и здравна среда. Разбира се, не на последно място – подобаваща и потребна среда за май-малките поданици на града, условия за развиване на младите, на учениците, на хората в неравностойно състояние.

Ще работя интензивно и старателно за просперитета на град Варна.
Варна е за всички. Моите старания, моят глас и работа, ще бъдат водени от любовта ми към града, в който пребивавам. Защото аз обичам Варна.
Варна е за всички – европейски жители с европейски приходи.
/sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР