Генка Шикерова май се връща на работа в bTV. Това

...
Генка Шикерова май се връща на работа в bTV. Това
Коментари Харесай

Горещ слух: Емблематична журналистка се връща в bTV

Генка Шикерова май се връща на работа в bTV. Това твърди Lupa.bg, базирайки се на хора в медиата.

Генка Шикерова
От няколко дни репотерката неведнъж е засичана в централата на конкурентната телевизия, където прави опити още веднъж да бъде назначена на редакторска позиция. Най-вероятно това ще стане факт още от 1 август и Шикерова ще бъде назначена за продуцент на съботно-неделните публицистични излъчвания.

За завръщането й в bTV мощно лобира шефа на новините Венелин Петков и някогашната му интимна половинка Гена Трайкова, които са запазили положителните си и дори другарски взаимоотношения с Шикерова. Желанието на журналистката е да продължи да се занимава и с репортерска активност.

Култова фигура в шоу бизнеса прави сензационна тв рокада!

По принцип, процедура на bTV е да не връща лица, които са я напуснали в сериозен миг, само че за Шикерова евентуално ще се направи изключение по гледище на шефа на публицистиката.

Това ли е същинската причина Слави да напусне bTV?

Генка напусна bTV преди 4 години и отиде в Нова против над двойно по-висока заплата. Сега обаче новите притежатели на медиата упорстват да преразгледат договорите на всички репортери-примадони, които взимат месечни трудови хонорари няколко пъти по-високи от тези на сътрудниците си, без да има ясна причина за това. На няколко кореспонденти, измежду които е и Генка Шикерова, е препоръчано да минат на различен вид контракти, с цел да им се заплаща на база действително създадена продукция, а не гигантска заплата за 2 или 3 репортажа месечно - толкоз, колкото останалите "пчелички " в нюзрума, неокичили се с сходна "звездна " популярност, създават горе-долу всеки ден.

Така или другояче, Генка Шикерова евентуално няма да подпише нов контракт с Нова тв и несъмнено ще се върне в bTV, позволяват в медийните среди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР