Геният на световния футбол Лео Меси записа името си в

...
Геният на световния футбол Лео Меси записа името си в
Коментари Харесай

Какво свързва Барса, Лео Меси и... Левски?

Геният на международния футбол Лео Меси записа името си в книгата с върховете на Шампионската лига за следващ път. Той се разписа против Славия Прага и по този начин закачи скалпа на 33-ия друг клуб, против който вкарва гол в Турнира на богатите.

Така аржентинецът се изравни на първото място с легендите на Реал Мадрид Раул Гонсалес и Кристиано Роналдо за брой на другите тимове, против които имат попадение в тази конкуренция. И наподобява това отново ще се трансформира в съревнование сред Меси и Роналдо, тъй като Раул към този момент е в заслужена "пенсия ".

Всъщност, Бълхата съвсем няма тим, против който се е изправял в Шампионската лига и да не го е огорчавал. Само седем са отборите, които са се опазили от головия му усет и един от тях е първият български участник в Турнира на богатите - Левски.

Другите са Рубин Казан, Атлетико Мадрид, Бенфика, Удинезе, Борусия Дортмунд и Интер. Срещу последните два отбора от тази листа каталунците имат мачове още в груповата фаза този сезон и Меси ще има опцията да открие головата си сметка против тях.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР