Гениите и политическите лидери са левичари. Оказва се, че Господ

...
Гениите и политическите лидери са левичари. Оказва се, че Господ
Коментари Харесай

Левичарите - родени за велики лидери и творци на изкуството

Гениите и политическите водачи са левичари. Оказва се, че Господ е надарил с невероятен гений и способности тези, които не умеят да си служат с дясната ръка. Светът е ръководен от левичари, които са се трансформирали в едни от най-могъщите люде на планетата. Доказателство за това са: Юлий Цезар, Александър Велики, Наполеон, Бенджамин Франклин, Бил Клинтън.

Левичарите честват на 13 август. Това е техният ден, в който никой няма право да ги подлага на критика, че вършат всичко назад на останалите.

Казват, че светът е основан за десничари. Но вместо да се обезкуражат от неловко разположените предмети и някои явни несправедливости, " леваците " потвърждават, че са също толкоз надарени и положителни, колкото и останалите. Според учените дясното полукълбо на мозъка, което управлява леворъките, “отговаря ” за музиката, изкуството, творчеството и гениалността. Затова и множеството леворъки са известни, богати и умни.

Представяте ли си всичко към вас внезапно да стане наопаки – като че ли влизате като Алиса в Огледалния свят? Мишката на компютъра се реалокира вляво, бутоните и те изперкват необичайно – левият клик е десен, а десният – ляв. Налага се да режете картинки за децата с лявата ръка, да вдигате тостове също с нея, да бутате изречението напред, когато пишете, вместо да го влачите на върха на химикалката. Истински призрачен сън, нали? А какво да кажат левичарите!

Ето по този начин почти, май се усещат леворъките. Защото светът е " основан " за десничари. Но " леваците " напълно не хленчат, нито страдат. Напротив. Пък и за отплата на неудобствата си имат един през целия ден в годината – 13 август.

Астрологията е безапелационна, че вторник е щастливият ден на популацията, което го дава вляво. Любопитно е още, че съществува даже “страх от леворъчие ”, което си има термин синистрофобия. Казват, че всички са родени “десничари ”, само че единствено гениалните преодоляват този минус. Съществува и слух, че октоподите имат единствено една дясна ръка. Твърди се още, че от петимата основатели на компютрите “Макинтош ” четирима били " леваци ".

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР