Гениална и злокобна история в духа на романите на Стивън

...
Гениална и злокобна история в духа на романите на Стивън
Коментари Харесай

„Денят на прасето“ от Джош Малерман – напълно откачена и кървава история от автора на „Кутия за птици“

Гениална и злокобна история в духа на романите на Стивън Кинг.

Преди екранизацията на хитовото продължение по „ Кутия за птици “ – „ Малори “, американският публицист Джош Малерман ще зарадва почитателите на положителния хорър с в действителност злокобен, само че привлекателен разказ, който няма да ви разреши да спите умерено.
 „ Кухнята на времето “ от Лилия Герасимова – усетът от детството на България „ Кухнята на времето “ от Лилия Герасимова – усетът от детството на България
Хитовият справочник за обичайната българска кухня „ Кухнята на времето “ се появява още веднъж по книжарниците в ново, допълнено и...

„ Денят на прасето “ е истинска и кърваво-абсурдна история, която мощно припомня на нещо, излязло отдолу под перото на Стивън Кинг, в случай че той беше написал „ Фермата на животните “ на Джордж Оруел. Злокобна фантастична епика, която тотално ще промени визиите ви за жанра.

„ Пърл ме накара да го направя. “

Така стартира ужасът за Джеф и Арън Нютън, които дружно с майка си Шарън поемат към фермата на дядо им, живеещ от години отдалечено от света.

Това, което не знаят, е, че фермата „ Копъл “ крие своите секрети и с изключение на коне и кокошки там живее и едноокият Пърл – господарят на прасетата. И на хората.
 Кой живот ще спасиш? – Заложници от Клеър Макинтош Кой живот ще спасиш? – " Заложници " от Клеър Макинтош
  Бестселъровата авторка Клеър Макинтош се завръща с трилъра „ Заложници “ на борда на аероплан, който като че ли наподобява об...

Защото у Пърл няма нищо нормално – седнал на трона си като същински човек, той следи протичащото се в близост, раздава заповеди на своите събратя, кара ги да пеят за него и даже ги управлява. Има обаче една детайлност, по-зловеща и по-странна от всичко останало. Пърл не управлява единствено животните от фермата. Пърл управлява и дядото на Джеф, както и всеки, озовал се на пътя му.

Джеф, цялото му семейство и неговите другари Мич и Сюзан ще се трансфорат в участници в кървясъл маскарад, пред който и най-страшните им кошмари наподобяват като приказка.

А с цел да оживеят, ще би трябвало да се научат да „ трансформират размера и формата си “. Или да останат вечно пленници на Краля на прасетата.

„ Денят на прасето “ е най-откаченият, провокативен и автентичен разказ на Джош Малерман, в който се преплитат смут, драма, психически трилър и комични моменти.
 Откъс от „ Пътешествието ” Ричард Пол Евънс Откъс от „ Пътешествието ” Ричард Пол Евънс
Втора глава Райската градина въплъщава ориста на всички, които са претърпели загуба, тоест на цялото човечество. Притежаващият губ...

Стига да посмеете да погледнете в неприятното око на звяра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР