Genesis Z9 е съвместим с наличните на пазара резервни части

...
Genesis Z9 е съвместим с наличните на пазара резервни части
Коментари Харесай

Американци създадоха напълно модулен пистолет

Genesis Z9 е съчетаем с наличните на пазара аварийни елементи за Glock

Модулният Genesis Z9 e изработен от алуминиева сплав и е съчетаем с наличните аварийни елементи и аксесоари за марката револвери Glock (снимка: ZRODelta)

Мини-революция в огнестрелните оръжия дава обещание американска компания. ZRODelta е основала първия в света изцяло модулен револвер, наименуван Genesis Z9, оповестява профилираното издание Guns.com.

Концепцията за модулно оръжие допуска опция за бърза подмяна на обособени елементи на устройството. Пистолетът Genesis Z9 диаметър 9 милиметра е изработен от алуминиева сплав и е съчетаем с наличните аварийни елементи и аксесоари за марката револвери Glock от трето потомство, включително пусков механизъм, пълнител, плъзгащ се затвор, мерник и възвратна пружина.
още по тематиката
Разработчикът ZRODelta дава обещание да продава аксесоари и аварийни елементи за револвера на своя уебсайт, както и интензивно да си партнира с водачите в оръжейната промишленост, с цел да предложи повече варианти за Genesis Z9.

Модулният Genesis Z9 може да се трансформира от плътно в пълноразмерно оръжие или да му се добави удължена цев, като освен това рамката остава същата. Продажбите на револвера ще стартират през второто тримесечие на 2018 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР