Genesis разкри екстериора на луксозния седан G80 с префикс Sport.

...
Genesis разкри екстериора на луксозния седан G80 с префикс Sport.
Коментари Харесай

Нов корейски спортен автомобил от премиум клас

Genesis разкри екстериора на първокласния седан G80 с префикс Sport. Южнокорейската компания разгласява фотоси на екстериора и интериора на нововъведението, която се отличава със своята " атлетичност " и специфичен дизайн, само че техническите характерности на новата версия на седана към този момент се пазят в загадка. Марката дава обещание да ги разсекрети след началото на производството, планувано за третото тримесечие на 2021 година.
 Нов корейски състезателен автомобил от премиум клас

Екстериорът на G80 Sport е идната стъпка в еволюцията на атлетичната грациозност, означават от Genesis. Моделът получава по-агресивни брони и елементи в затъмнен хром, както и неповторими 20-цолови джанти със спирачни апарати в алено или черно. Снимките демонстрират седана в извънреден цвят Cavendish Red, кръстен на канара на северния бряг на остров Принц Едуард в източна Канада.

 Нов корейски състезателен автомобил от премиум клас

Интериорът на G80 Sport разполага с волан с три спици. За предния панел Genesis е подготвил три покрития, от които можете да избирате - алуминий, въглерод или материал с диамантена шарка. Освен това ще се оферират специфични дизайни на седалки па поръчка, със същия диамантен фон.
 Нов корейски състезателен автомобил от премиум клас

Техническите детайлности занапред ще бъдат разкрити, само че от Genesis загатнаха, че G80 Sport ще получи пълноуправляемо шаси. " Стандартният " G80, който размени поколението напролет на предходната година, е оборудван с 2.5 и 3.5 литрови бензинови мотори, произвеждащи надлежно 304 и 308 конски сили. Трансмисията е осемстепенен „ робот “ с два съединителя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР