Genesis Radon 800 са перфектни за всеки игрови сценарий, за

...
Genesis Radon 800 са перфектни за всеки игрови сценарий, за
Коментари Харесай

И най-тихите стъпки се чуват: Genesis Radon 800


Genesis Radon 800 са съвършени за всеки игрови сюжет, за гледане на филми и музика
(снимки и видео: Мария Малцева)

Л юбителите на игрите знаят какъв брой е скъпо да чуваш всеки спокоен подробност: гърмеж, шепот или леки и потайни стъпки. Е, с ултралеките слушалки Genesis Radon 800 и най-тихите стъпки на съперника се чуват!

Когато мострата на Genesis Radon 800 дойде при нас, в началото помислихме, че е станала неточност: кутията с пратката бе компактна и лека и изглеждаше, че това може да е всичко друго, само че не и слушалки. Е, оказа се, че са точно Radon 800 – ултралеки, едвам 179 грама! С такива леки слушалки човек не усеща, че има „ нещо ” на главата си. С тях може да се слуша музика или да се играе през целия ден!



Качествен тон

Слушалките Genesis Radon 800 са затворени. Ухото бива компактно обхванато от меката пяна на наушниците, обгърната в приятна на досег еко-кожа. Подобни слушалки разрешават на човек да се потопи във виртуалния свят несмущаван, пренасяйки се в цифровите измерения на виртуалните бойни полета.

С 40-милиметрови трансдюсери и периодичност от 20 херца до 20 килохерца, само че най-много с помощта на 32 ома импеданс звукът е кристално избистрен, тъй че се чува всеки тънък подробност.

Не единствено това, само че Genesis Radon 800 разрешават и активиране на 7.1 съраунд озвучаване – същинско 3D в света на музиката. Това значи безусловно пълноценно боравене със звука: можем да чуем тихите стъпки от всяка посока – по-реалистично, в сравнение с бихме чули в действителна обстановка.

Всичко това прави Genesis Radon 800 съвършени за всеки игрови сюжет, само че също и за гледане на филми и слушане на музика, без значение от жанра.

Подсветка

Елегантната LED подсветка прави слушалките атрактивни на тип. С нея Genesis Radon 800 може елементарно да се впише в гейминг-обстановката на бюрото на буйния състезател, включвайки се в светлинния театър наред с искрящите неонови светлини в близост. Плътният червен цвят блества още с включването на устройството и контрастира с матовочерното тяло на слушалките.

На едно допиране разстояние

Всички контроли на звука са комфортно ситуирани на лявата слушалка, тъй че ръководството им е безусловно на едно допиране разстояние. Ролковият бутон за ръководство на равнището на звука и копчето за включване и изключване на микрофона са един до различен и е задоволително да посегнем към ухото си, с цел да променим каквото желаем с лекост.

Микрофон

Genesis Radon 800 могат да се употребяват с или без микрофон, според от сюжета на приложимост. Микрофонът съставлява 10-грамова приставка, която можем да прикачим към слушалките, с цел да сме сигурни, че ще ни чуват ясно и чисто.

И за играта с другари, и за работата в екип можем да сме спокойни, че гласът ще бъде предаден вярно, с помощта на честотния диапазон от 100 до 10 000 Hz. Гъвкавото рамо пък разрешава да направляваме отстоянието сред микрофона и устата.

Навсякъде и всячески

Ако са толкоз леки и комфортни тези слушалки, не можем ли да си ги носим със себе си на всички места, с цел да ги използваме в офис, на гейминг-парти, на посетители на другари или даже до момента в който си вървим по улицата и слушаме музика от телефона? Отлична концепция!

Radon 800 идва с два кабела за свързване: един с връзка от USB към USB-C и един с USB-C и типичен 3,5-мм аудио-жак. Това прави слушалките съвместими с голям брой разнообразни устройства, от компютри до гейминг-конзоли и развлекателни устройства от всевъзможни типове, в това число и много по-стари поколения.

Наличност и цена

Геймърските слушалки Radon 800 са необятно налични в комерсиалната мрежа у нас от дилърите на полския бранд Genesis. Моделът се предлага на цена от 90-100 лева с включен Данък добавена стойност и гаранция 24 месеца.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР