Genesis не се двоумят с представянето на най-добрите решения за

...
Genesis не се двоумят с представянето на най-добрите решения за
Коментари Харесай

Genesis Krypton 500 - мишка за най-взискателните геймъри

Genesis не се двоумят с представянето на най-хубавите решения за своите консуматори. След като показаха няколко нови артикули, компанията реши да вкара за най-взискателните геймъри – мишката Krypton 500.

Krypton 500 е оборудвана с PixArt PMW3325 оптичен датчик, което води до оптималната сензитивност на мишката до 7200 DPI. Като допълнение, потребителите имат опция да поправят чувствителността с едно просто с натискането на бутона, избирайки сред седем разнообразни равнища на сетивност. Мишката има Omron суичове с дълготрайност на живот от най-малко 10 милиона клика.

Компанията съобщи, че е извънредно горда с усъвършенствания програмен продукт и вътрешна памет на продукта. Това разрешава на геймърите да трансформират чувствителността на мишката като я настройват на светещ режим и оптималната периодичност на работа от 125 Hz до 1000 Hz по избор. Геймърите също по този начин могат да запаметяват профили и макроси.

Genesis се концентрира на единствено на превъзходния външен тип, реализиран със светещите RGB ленти, само че натъртват и на функционалността на дизайн. Ето за какво мишката е извънредно лека и тежи единствено 98 грама. Нейната форма е ергономична, а повърхността й е гумена, което дава опция за оптимално сцепление.

Продуктова характерност:

– Оптичен датчик PMW3325

– Максимум DPI: 720

– PDI равнища: 7

– Подсветка: RGB

– Суичове: Omron

– Вътрешна памет: да

– Макро запаметяване: Да

– Запаметяване на профил: Да

– Тежест: 98 грама
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР