Genesis е една от тези марки автомобили, за които може

...
Genesis е една от тези марки автомобили, за които може
Коментари Харесай

Genesis измести Porsche като топ марка в престижната APEAL класация

Genesis е една от тези марки коли, за които може да не мислите постоянно. В последна сметка, тя е много нова, откакто преди няколко години бе отделена от компанията майка Hyundai и в лицето на откритите първокласни марки като Mercedes-Benz и Cadillac може да наподобява, че Genesis има да измине доста време преди да заслужава внимание.
Това обаче е изцяло неправилно и Genesis продължава да потвърждава, че си заслужава това, като оглавява съвсем всяко изследване на качеството и анкета за удовлетвореността на автомобилната промишленост. Най-скорошната от тях е изследването, което мери удовлетвореността на притежателите от 2018 година В влиятелната J.D. Power APEAL ранглиста, което е кратко за Automotive Performance, Execution and Layout (или Автомобилна успеваемост, осъществяване и оформление) новакът Genesis съумя да победи Porsche, която бе отпред за последните 13 години.

Това става с гласовете на над 80 000 нови притежатели на коли и джипове от всички класове и ценови сегменти.

Проучването на APEAL преглежда съответно какъв брой притежателите харесват или не харесват своите коли в границите на първите 90 дни от покупката, като разрушават резултатите в 77 атрибута в 10 категории. Тези атрибути включват неща като сигурност, динамичност на шофиране и видимост. Genesis съумя да реализира първо или второ място в 9 от 10-те категории.

Предвид обстоятелството, че марката е толкоз нова е много вълнуващо да забележим по какъв начин се уголемява продуктовата ѝ линия, изключително откакто към този момент видяхме новия G70 . Добра работа, Genesis.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР