Генералното консулство на Руската Федерация във Варна окончателно затвори врати.

...
Генералното консулство на Руската Федерация във Варна окончателно затвори врати.
Коментари Харесай

Руското консулство във Варна спря работа

Генералното консулство на Руската Федерация във Варна дефинитивно затвори порти. От постройката на ул. „ Македония “, в която дълги години се обитаваше консулството, са отстранени и табелите.

За затваряне на Руското консулство във Варна бе обявено още предишния месец.

„ От 2 октомври Генералното консулство на Русия във Варна стопира приема и издаването на подготвени документи. За всички консулски въпроси, апелирам свържете се с консулския отдел на посолството (+359 88) 770-41-45, (+359 2) 963-40-21. Силно Ви съветваме да следите информацията на нашия уеб страница, както и осведомителните запаси от чужбина, с цел да получавате настояща информация за възможното обновяване на работата на Генералното консулство в бъдеще ”, гласи известие на фейсбук страницата на Консулството от 29 септември.

През юли предходната година диипломатическата работа остана със мощно орязани функционалности, откакто България изгони 70 съветски дипломати и административен личен състав по време на държавното управление на Кирил Петков. В листата бе генералният консул Владимир Климанов и други работещи в консулството във Варна.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР