Генералният спонсор на Българския олимпийски комитет (БОК) - Fibank (Първа

...
Генералният спонсор на Българския олимпийски комитет (БОК) - Fibank (Първа
Коментари Харесай

Fibank награди Александра Жекова

Генералният спонсор на Българския олимпийски комитет (БОК) - Fibank (Първа капиталова банка) награди най-добре представилата се българка досега в Пьонгчанг - Александра Жекова.

Сани Жекова получи дизайнерско златно кюлче „ Година на кучето “. То е направено от най-висока проба капиталово злато със моден дизайн и създадено от Швейцарската рафинерия P.A.M.P.

Бижуто беше връчено персонално от Неделчо Неделчев, Главен изпълнителен шеф на Fibank, който показа: „ За нас от Fibank развиването на гения на нашите спортисти се е трансформирало в идея, в която имаме вяра и постоянно сме отстоявали. Сани е потвърдила себе си пред целия свят. Щастлив съм, че ние от Първа капиталова банка постоянно сме подкрепяли нейната кариера и израстване като състезател. Пожелавам й здраво здраве, доста шанс и съм сигурен, че пред нея предстоят още доста триумфи и незабравими моменти “.

От своя страна родната звезда в сноуборда Сани Жекова изрече своята признателност за дългогодишната поддръжка и оказаното й доверие от страна на Fibank. Сани изрази своите благодарности и към Българската федерация по ски (БФСки) и всички свои фенове.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР