Генералният секретар на Световната федерация на туристическите градове /WTCF/ Чен

...
Генералният секретар на Световната федерация на туристическите градове /WTCF/ Чен
Коментари Харесай

Световната федерация на туристическите градове с поздрав към Варна

Генералният секретар на Световната федерация на туристическите градове /WTCF/ Чен Донг изпрати публично приветствие до Варна във връзка настъпващата Нова 2022 година. Община Варна е член на организацията от 2015 година и дейна взе участие в събития, проведени от нея.

Генералният секретар на WTCF показва убеденост, че макар разтърсванията, провокирани от COVID-19, съдействието и развиването ще продължат да бъдат определящите тематики в света.

" Следващите 10 години ще бъдат значим интервал, през който международният туризъм ще премине от възобновяване след Коронавирус към обновяване и промяна и в последна сметка ще реализира разцвет и развиване. Въз основа на повсеместен разбор на интернационалната конюнктура и трендовете в развиването на туризма през идващото десетилетие WTCF стартира  Програмата за бъдещото развиване на международните туристически градове (2021—2030 г.) с 12 цели за стабилно развиване, в това число с поощряване на съдействието, съгласуване на контрола на пандемията и развиването на туризма, създаване на интелигентни туристически градове, с цел обезпечаване на интелектуална поддръжка за възкръсване на световния туризъм. Благодаря за положителното съдействие, посрещнем 2022 година с вяра ", написа Чен Донг до кмета на Варна Иван Портних.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР